Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine sunt parlamentarii care vor reprezenta judetul Tulcea in Senat si Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Cine sunt parlamentarii care vor reprezenta judetul Tulcea in Senat si Camera Deputatilor

Dupa numararea tuturor voturile la alegerile parlamentare care au avut loc la 6 decembrie 2020, judetul Tulcea are doi senatori si patru deputati, conform news. ro. continuă pe Adevărul

Bonuri de masa digitale, in Romania: cine sunt angajatii care pot profita de asa ceva

Angajatii din Romania pot beneficia de un nou tip de beneficiu, pe timp de pandemie si in timp ce lucreaza de acasa. Platforma de food delivery Takeaway ofera un serviciu diferit pentru ca.

Horoscop 14-20 decembrie 2020. Zodiile care vor avea o saptamana excelenta

Astrologii au realizat horoscopul pentru perioada 14-20 decembrie 2020 si au aflat care sunt zodiile care vor avea o saptamana excelenta. Afla si tu daca ne numeri printre norocosi! Horoscop 14-20 decembrie 2020. BERBEC Daca la inceputul saptamanii vei fi nevoit sa ii ajuti pe cei din jur si sa preiei din munca lor, dupa .

Cine sunt finalistii de la X Factor. Cand va avea loc finala de la Antena 1

Gata cu asteptarea, Marea finala X Factor Romania 2020 se apropie. Iata care sunt finalistii celui mai apreciat show de talente, dar si cand va avea loc marea finala. Cine sunt finalistii de la X Factor Amintim ca in fiecare seara de joi si de vineri, X Factor a adus pe scena voci si povesti .

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

CJ Sibiu vrea sa acorde sprijin companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu

Consiliul Judetean Sibiu vrea sa acorde sprijin financiar companiilor care vor opera zboruri regulate pe Aeroportul International Sibiu, intrucat in lunile in care activitatea a fost suspendata, traficul de pasageri a scazut cu peste 85%. Bugetul schemei este de 1,6 milioane de euro.

Romanii care vor primi si 8.000 de lei pe luna pentru acest job. Ce trebuie sa faci daca vrei sa-i primesti

La nivelul Consiliilor judetene si al Capitalei, se vor demara noi actiuni de recensamant al populatiei. Au trecut aproape zece ani de la ultimul recensamant facut in Bucuresti, dar si la nivel national. Noua actiune va avea loc anul viitor, iar asta implica personal recenzor. Asa ca s-ar putea sa aveti noroc, daca sunteti in .

incepe campania de vaccinare antiCovid in SUA: Oficiali de la Casa Alba urmau sa fie printre primii care vor fi vaccinati, insa Trump s-a opus UPDATE

Oficiali ai administratiei Trump urmau sa fie printre primele persoane care vor fi vaccinate impotriva Covid-19, potrivit unor surse citate luni dimineata de BBC News. Presedintele Donald Trump a blocat insa aceasta initiativa, cerand ca planurile sa fie revizuite. Potrivit surselor citate de BBC News personalul de la Casa Alba urma sa fie vaccinat cu vaccinul PfizerBioNTech in cursul acestei saptamani. Presedintele in exercitiu,care a fost infectat cu noul coronavirus, a precizat ca se va vaccina la momentul potrivit.

DigiSport: Cine sunt cei mai bogati zece patroni din lumea sportului: seicul de la City e abia pe opt, Abramovich lipseste din top

Sheikh Mansour, patronul miliardar al lui Manchester City, este omul care a dat impresia ca buzunarele sale sunt sac fara fund. Seicul din Abu Dhabi a cheltuit sume uriase in fotbal, insa ocupa doar locul opt in topul celor mai bogati patroni din sport.

Calitatile de care vor avea nevoie angajatii in perioada urmatoare, identificate de expertii in resurse umane

Angajatii vor trebui sa invete continuu, sa se adapteze, colaboreze, sa aiba abilitati de comunicare si sa fie creativi. Aceste abilitati sunt cateva dintre cele mentionate de trei experti in resurse umane in cadrul unei conferinte online organizata de Oxygen Events.

Ei sunt concurentii care merg in finala Chefi la Cutite. Marele invins la serii este Cristi Boca, cutitul de aur al lui Chef Scarlatescu

In editia de marti, concurentii de la Chefi la Cutite s-au duelat pentru un loc in finala ashow-ului culinar. in urma celor trei probe, numele care s-au calificat pentru marea finala sunt Ionut Belei, Roxana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )