Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde va juca Ianis Hagi din sezonul urmator. Transferul e pe ultima suta de metri

Playtech Playtech,
Unde va juca Ianis Hagi din sezonul urmator. Transferul e pe ultima suta de metri

Intr-o perioada in care sportul este in pauza, apar tot mai multe informatii despre miscarile de pe piata transferurilor. Ianis Hagi este un subiect mult discutat in aceste zile, se vorbeste despre un transfer aflat pe ultima suta de metri si unde va juca acesta din sezonul urmator. Unde va juca Ianis Hagi din sezonul . continuă pe Playtech

Rangers renunta la Ianis Hagi. Acesta ar putea ajunge in Italia

Un post de radio italian anunta ca echipa Glasgow Rangers nu va activa clauza de reziliere pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk la finalul sezonului actual.

Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia

Sunt momente grele pentru Ianis Hagi in Scotia. Fotbalistul roman este marul discordiei intr-un razboi dus de presa din Scotia cu Genk, clubul belgian de la care Glasgow Rangers l-a imprumutat in iarna pe Ianis. Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia Venit in iarna sub forma de imprumut la .

Scotienii au dat verdictul: ce vrea sa faca Glasgow Rangers cu Ianis Hagi

Evolutia lui Ianis Hagi, precum si viitorul acestuia la Glasgow Rangers sunt analizate de presa din Scotia, in aceasta perioada in care fotbalul este pus pe hold in aproape toata lumea. Scotienii au dat deja verdictul si putem afla ce au de gand cei de la Rangers in privinta fotbalistului roman. Scotienii au dat verdictul.

Unde pot suna batranii din Bucuresti, in caz de nevoie. Numere de telefon pentru fiecare sector in parte

Incepand de astazi, persoanele peste 65 de ani au interdictie sa iasa din casa in afara intervalului orar 11:00-13:00. Aceasta masura radicala a fost prezentata ieri seara de catre Marcel Vela privind Ordonanta Militara 3 pentru combaterea COVID-19. Unde pot merge persoanele varstnice in acest interval orar Autoritatile au decis ca acest program permis circulatiei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )