Libnet.ro
UNICEF

21:00

Unde pot suna batranii din Bucuresti, in caz de nevoie. Numere de telefon pentru fiecare sector in parte

Playtech Playtech,
Unde pot suna batranii din Bucuresti, in caz de nevoie. Numere de telefon pentru fiecare sector in parte

Incepand de astazi, persoanele peste 65 de ani au interdictie sa iasa din casa in afara intervalului orar 11:00-13:00. Aceasta masura radicala a fost prezentata ieri seara de catre Marcel Vela privind Ordonanta Militara 3 pentru combaterea COVID-19. Unde pot merge persoanele varstnice in acest interval orar Autoritatile au decis ca acest program permis circulatiei . continuă pe Playtech

Carantina totala in Romania. Unde pot suna, de maine, toti bucurestenii care au nevoie de ajutor

Romania este in carantina totala! La ce numere de telefon pot apela bucurestenii, de maine, pentru ajutor? Care sunt ultimele detalii despre ultimele masuri luate in lupta contra coronavirus? Telefon de urgenta pentru bucuresteni Romania este in carantina totala, oamenii si-au facut cateva provizii, iar cei care au posbilitatea sa stea in case raman permanent .

Clinica Medlife anunta primul caz de COVID-19 la maternitatea din Bucuresti

Clinica privata MedLife anunta ca in maternitatea din Bucuresti o pacienta a fost diagnosticata pozitiv cu COVID 19. Reprezentantii clinicii precizeaza ca au tinut inca din primul moment legatura cu autoritatile si au implementat toate masurile care se.

Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Compania Maspex Romania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pacient depistat cu coronavirus la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Cadrele medicale, in izolare la domiciliu

Ministerul Sanatatii a fost informat de catre Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti ca, un pacient in varsta de 43 de ani transferat in noaptea dintre 20 si 21 martie 2020 de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, a fost depistat pozitiv la COVID 19.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti au coronavirus

Doi preoti, doi diaconi si alti doi angajati ai unei biserici din Bucuresti au fost depistati cu cor.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti, intre care 4 preoti si diaconi, infectati cu coronavirus. Banescu: Nu exista pericol pentru enoriasi

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti - 2 preoti, 2 diaconi, femeia care vinde lumanari si cantaretul - au fost depistati cu coronavirus. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, sustine ca nu este niciun pericol pentru enoriasi, pentru ca putinele persoane care au mai venit la biserica au asistat la slujba in curte.

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

Coronavirus: Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, dupa ce medicii au reclamat conducerea la Politie

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa ce mai multi medici de la Spitalul Sf. loan din Bucuresti au reclamat la Politie ca la aceasta unitate medicala exista un cadru organizatoric defectuos in legatura cu combaterea coronavirusului.

Managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti: Daca au spus unii ca doar 20.000 de romani vor fi infectati, sunt optimisti

Declaratie dura facuta de managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. Specialistul sustine ca numarul de romani infectati va fi mult mai mare decat au lansat specialistii.

Masti de protectie cu 100 de lei bucata la o farmacie din Bucuresti

In plina criza de coronavirus, o farmacie din Bucuresti vinde masti de protectie cu 100 de lei bucata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )