Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudor Chirila loveste din nou! A injurat la Vocea Romaniei. Nu a avut niciun pic de rusine

Playtech Playtech,
Tudor Chirila loveste din nou! A injurat la Vocea Romaniei. Nu a avut niciun pic de rusine

Tudor Chirila loveste din nou, iar de aceasta data a injurat, in emisiunea Vocea Romaniei. Editia din seara de vineri, 11 octombrie, a show-ului muzical a fost umbrita de un alt moment din partea antrenorului. Acesta nu s-a putut abtine si a acaparat intreaga atentie cu o serie de versuri pe care le-a recitat, pentru . continuă pe Playtech

Manele la Vocea Romaniei? Schimbare majora de strategie la Pro TV! Ce se va intampla in show-ul cu Chirila si Smiley... (VIDEO)

Incredibil! Adriana Simionescu, fata cea mica a manelistului Adrian Minune, si-a incercat norocul la Vocea Romaniei, la doar 16 ani! IRINA LOGHIN iN STARE DE SOC! FUEGO A PATIT-O! FANII SUNT DEVASTATI.

Tudor Chirila, reactie uluitoare, dupa caderea guvernului: Electoratul este needucat si uita repede!

Caderea guvernului nu avea cum sa-l lase tocmai pe Tudor Chirila indiferent. Acesta a militat intotdeauna pentru dreptate si a stat alaturi de cetateni la fiecare protest, incercand sa se zbata pentru ceea ce este corect pe el, pentru familia sa si pentru popor. Care a fost prima reactie dupa motiunea de ieri? Tudor Chirila, .

Doamne, ce frumosi sunt copii lui Tudor Chirila. Sunt doua bomboane. Galerie FOTO

Tudor Chirila s-a nascut pe 28 mai 1974 la Bucuresti este un actor, muzician, compozitor si producator roman. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formatia Vama. Ca actor, a jucat in numeroase filme de scurt si lung-metraj si a interpretat roluri de referinta in spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai .

Tudor Chirila are un mesaj CRUNT pentru parintii care au copii in sistemul de invatamant

Tudor Chirila a initiat campania Va uniti pentru Educatie?, o initiativa sociala menita sa constientizeze politicienii in legatura cu importanta sistemului de invatamant. Tudor.

Tudor Chirila, reactie dupa motiunea de cenzura: Un paravan pentru oameni cu aceleasi interese. Nimic pentru Romania, totul pentru buzunar

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a reactionat, printr-o postare pe Facebook, in urma caderii Guvernului condus de Viorica Dancila, dupa ce motiunea de cenzura a Opozitiei a trecut cu 238 de voturi.

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

A murit si nu a mai apucat sa-l vada la Vocea Romaniei. Teodor Danci, interpretare emotionanta pentru tatal sau

Teodor Danci a avut o interpretare cat se poate de emotionanta, pe scena de la Vocea Romaniei. Editia din seara de vineri l-a adus pe scena pe concurentul de la Vocea Romaniei Junior, antrenat in trecut de Andra. Adolescentul si-a dorit sa-i aduca un omagiu parintelui sau care a decedat, de aceea i-a dedicat un .

Iulia Glavan s-a indragostit iremediabil de Horia Brenciu. Scene de iubire la Vocea Romaniei: Sa ne sarutam

O fosta concurenta a show-ului Vocea Romaniei a revenit pe scena talentelor si i-a luat prin surprindere pe jurati. in editia din aceasta vineri, pe 11 octombrie, aceasta si-a facut aparitia, in mod neasteptat. Mai mult, i-a marturisit lui Horia Brenciu cateva lucruri inedite, marturisindu-i artistului si dragostea pe care i-o poarta. Raspunsul juratului a .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Emisiunea de talente muzicale va fi difuzata pe Pro TV. Editia de vineri, 11 octombrie a show-ului Vocea Romaniei va incepe de la 20:30, la fel cum s-au obisnuit si pana acum telespectatorii. Multi sunt curiosi sa vada ce momente au fost pregatite de catre concurenti. Dar si cu ce reactii spontane ii vor intampina .

Ce masina de lux are Horia Brenciu. Banii de la Vocea Romaniei ii ajung pentru un trai indestulat

Horia Brenciu a fost suprins recent aducandu-si baietelul cel mic de la gadinita. Artistul nu-si uita deloc datoriile de baza, asa ca indiferent de ce ar avea in program, se ocupa cat de des poate de micutii lui. Cu ce masina de lux si-a adus copilul acasa? Ce masina de lux are Horia Brenciu? Horia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )