Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tudor Chirila, reactie dupa motiunea de cenzura: Un paravan pentru oameni cu aceleasi interese. Nimic pentru Romania, totul pentru buzunar

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila, reactie dupa motiunea de cenzura: Un paravan pentru oameni cu aceleasi interese. Nimic pentru Romania, totul pentru buzunar

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a reactionat, printr-o postare pe Facebook, in urma caderii Guvernului condus de Viorica Dancila, dupa ce motiunea de cenzura a Opozitiei a trecut cu 238 de voturi. continuă pe Adevărul

Premierul Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Plecam cu datoria implinita

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

UPDATE. Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a partidelor de opoziti.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Tudor Chirila are un mesaj CRUNT pentru parintii care au copii in sistemul de invatamant

Tudor Chirila a initiat campania Va uniti pentru Educatie?, o initiativa sociala menita sa constientizeze politicienii in legatura cu importanta sistemului de invatamant. Tudor.

Codrin Stefanescu, reactie dupa esecul Guvernului Dancila. Ce spune despre situatia in care a ajuns PSD

Codrin Stefanescu a reactionat, in direct la un post de televiziune, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Fostul secretar general al PSD este de parere ca Guvernul condus de Viorica Dancila a picat din cauza tradarilor din interiorul partidului. El a vorbit despre toate fortele din Romania care s-au unit impotriva .

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

Doamne, ce frumosi sunt copii lui Tudor Chirila. Sunt doua bomboane. Galerie FOTO

Tudor Chirila s-a nascut pe 28 mai 1974 la Bucuresti este un actor, muzician, compozitor si producator roman. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formatia Vama. Ca actor, a jucat in numeroase filme de scurt si lung-metraj si a interpretat roluri de referinta in spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai .

Ce se intampla cu banii romanilor dupa motiunea de cenzura

Criza guvernamentala provocata de razboiul dintre palate paralizeaza rectificarea bugetara. Masura a fost amanata deja pentru luna noiembrie, iar proiectul de buget pentru 2020 trebuia deja discutat. Vom avea.

Guvernul Dancila a anuntat ca da, a doua zi dupa motiunea de cenzura, 1,4 miliarde de lei pentru functionarea primariilor. Eugen Teodorovici: Nu este o rectificare bugetara

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a precizat, luni, ca in sedinta de Guvern de vineri se va adopta o hotarare prin care se vor aloca 1,4 miliarde de lei pentru functionarea UAT-urilor, si nu o.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )