Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudor Chirila a rabufnit dupa decizia Guvernului. Observatia categorica pe care o face artistul

Playtech Playtech,
Tudor Chirila a rabufnit dupa decizia Guvernului. Observatia categorica pe care o face artistul

Tudor Chirila nu se dezminte de la postarile care ii incurajeaza pe romani sa observe sub alta perspectiva lucrurile care se petrec. Acesta a facut o observatie aparte pe retelele de socializare pe care multi din cei care-l urmaresc pe artist au aplaudat-o. Tudor Chirila, mesaj dur in urma deciziei Guvernului. Artistul a rabufnit in . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ce spun pensionarii in acest moment, imediat dupa decizia Guvernului

Decizia Guvernului de majorare a pensiilor aduce nemultumiri in randul pensionarilor. Acestia au reactionat vehement din cauza procentului de majorare doar 3% la pensii, in anul 2021. Veniturile pensionarilor nu acopera cheltuielile minime ale subzistentei. Majorare de doar 3% la pensii in 2021 Informatia potrivit careia pensiile urmeaza sa creasca din 2021 a adus sperante .

Tudor Chirila, despre redeschiderea restaurantelor din Bucuresti: Educatia poate sa mai astepte ca na, nu e asa de importanta!

Tudor Chirila se arata revoltat de faptul ca scolile raman in continuare inchise, in conditiile in care restaurantele si salile de spectacol vor functiona, de luni, la o capacitate de maximum 30%.

China face anuntul crunt. Este panica dupa decizia asta: se intampla acum

Este incredibil la ce decizie au ajuns chinezii! China a adoptat acum o lege care autorizeaza pentru prima oara garda de coasta sa traga asupra navelor straine, transmite Reuters. China face anuntul crunt. Este panica dupa decizia asta Autoritatile de la Beijing au adoptat o lege care autorizeaza in premiera paza de coasta chineza sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )