Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pensii 2021. Ce spun pensionarii in acest moment, imediat dupa decizia Guvernului

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Ce spun pensionarii in acest moment, imediat dupa decizia Guvernului

Decizia Guvernului de majorare a pensiilor aduce nemultumiri in randul pensionarilor. Acestia au reactionat vehement din cauza procentului de majorare doar 3% la pensii, in anul 2021. Veniturile pensionarilor nu acopera cheltuielile minime ale subzistentei. Majorare de doar 3% la pensii in 2021 Informatia potrivit careia pensiile urmeaza sa creasca din 2021 a adus sperante . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Vestea de ultim moment primita de milioane de pensionari. Cine profita in acest an

Anunt important pentru pensionarii din Romania! Cu ce veste de ultim moment vin oficialii pentru varstinici? Cine va beneficia in acest an de noua modificare? Pensii 2021. Anunt important pentru milioane de pensionari Pensionarii care sufera de invadilitate urmeaza sa primeasca bilete de tratament balnear, din cadrul programului de recuperare intocmit de medicul expert al .

Pensii 2021. Se schimba tot: milioane de pensionari trebuie sa afle

Schimbari pentru pensionarii romani in 2021. in prezent, legislatia pensiilor permite ca pensia pentru limita de varsta sa fie cumulata si cu alte venituri fara a impune o limita de valoare. insa, anul acesta o regula se va schimba. Schimbari importante in 2021. Pensionarii trebuie sa stie asta Noua lege care va intra in vigoare .

Ionel Danca: Prioritatea Romaniei in acest moment este finalizarea si aprobarea Planului de Redresare si Rezilienta de catre Comisia Europeana

Fostul sef al cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Danca, precizeaza ca prioritatea Romaniei in acest moment este finalizarea si aprobarea Planului de Redresare si Rezilienta de catre Comisia.

Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare. Cine profita din acest moment

Vesti bune pentru aceste categorii de angajati. Ei vor intra in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, in care sunt deja incluse persoanele cu o varsta inaintata, cele vulnerabile si angajatii din domeniile esentiale. Ce categorii de romani vor fi vaccinati? Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare O .

VOICULESCU: in Bucuresti avem capacitate dubla de imunizare fata de vaccinurile disponibile in acest moment

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca in Bucuresti exista o capacitate dubla de imunizare fata de cantitatea de vaccin anti-COVID disponibila in acest moment.

Raed Arafat: in acest moment putem spune ca imunitatea, dupa vaccinarea anti-COVID-19, e de 6-8 luni Poate ca unele tari o sa zica ai vaccin, intri, nu ai vaccin, intri cu carantina

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, luni, ca imunitatea dupa vaccinarea anti-COVID-19 dureaza pana la opt luni. Nimeni nu poarte sa vina sa zica.

EXCLUSIV Cum si-a intarit Marcel Pavel plamanii dupa covid-19. Ce a facut imediat dupa externare

Solistul Marcel Pavel a fost diagnosticat cu Covid-19, in iunie 2020. La sase luni dupa ce a vazut moartea cu ochii, caci a avut simptome grave, artistul a reusit sa se vindece in totalitate, reusind sa scape de tot tratamentul. Abia asteapta sa ajunga la munte, la Poiana Brasov, ca sa schieze. Artistul, care interpreteaza .

Medicul Beatrice Mahler, avertisment privind relaxarea masurilor in Capitala: Poate fi o falsa scadere a numarului de cazuri in acest moment numarul de teste care se fac este destul de scazut (VIDEO)

Medicul Beatrice Mahler considera ca decizia autoritatilor privind o eventuala relaxare a restrictiilor in Capitala, in contextul in care au fost descoperite alte noi cazuri de infectie cu noua tulpina de.

Cine ii va intampina pe Jill si Joe Biden la Casa Alba. Donald Trump va lipsi de la acest moment

Joe Bidenva depune astazi juramantul, pentru investitura. Donald Trumpa plecat astazi de laCasa Alba, alaturi de sotia sa, Melania Trump, potrivit BBC. Inaugurarea este ceremonia.

Nicusor Dan: Urgenta este sa iesim cu un buget realist imediat dupa aprobarea bugetului national. Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca a inceput dezbaterea bugetului Bucurestiului impreuna cu Executivul, cu consilierii generali si cu mai multe ONG-uri. Edilul general a precizat ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )