Libnet.ro
UNICEF

23:30

Se intampla la Dacia in plina criza: romanii trebuie sa afle urgent

Playtech Playtech,
Se intampla la Dacia in plina criza: romanii trebuie sa afle urgent

Pandemia de coronavirus a dat planurile peste la Dacia si Ford, singurii producatori auto care fac masini in Romania. Dupa perioada starii de urgenta, cei doi constructori au tras tare sa. continuă pe Playtech

Veste de senzatie de la Banca Transilvania: se intampla in plina criza si s-a aflat acum

Banca Transilvania are un parcurs excelent in septembrie. Ultimele date arata ca, pe 7 septembrie, BT a inchis bursa la un pret de 2,36 lei pe actiune. Asta inseamna o capitalizare de 12,3.

Ingredientele din bucatarie care iti fac adidasii albi, ca noi! Toti romanii trebuie sa afle acest truc simplu

Satisfactia poate avea mai multe forme. Poti fi satisfacut atunci cand gusti o mancare aleasa ori cand iti cumperi ceva nou si abia il scoti din cutie. Iar cand vine vorba de adidasi, atunci parca ai lumea la picioare, la propriu, dar doar pentru o bucata de vreme, pana cand bunul tau se deterioreaza. Atunci .

Vestea zilei de la Lidl: se intampla in toate magazinele, toti romanii trebuie sa afle

Lidl a venit cu o veste importanta chiar la inceput de saptamana. Daca esti atent, poti profita din plin de toate aceste oferte pe care magazinul le pune la dispozitie. Odata cu debutul.

Loredana Chivu si-a luat masina noua! Cate mii de euro a scos din buzunar, in plina criza

Loredana Chivu a marturisit pe conturile de socializare un mare adevar. Si anume, acela ca cele mai frumoase cadouri si le afce singura. Ei bine, oare ce cadou si-a facut aceasta de una singura: nici mai mult nici mai putin decat un superb Mercedes S 560 Coupe, care valoreaza o avere. Loredana Chivu si-a luat .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Leguma momentului pe care toti romanii trebuie sa o manance. in cate moduri se consuma, de fapt

Romanii nu o consuma aproape deloc, dar in cateva mancaruri aduce un plus pe care sigur il simt. De ce leguma se fereste multa lume? in cate moduri se poate consuma, care sunt retetele cele mai bune si ce vitamine are? Romanii o ocolesc, dar este o leguma extrem de delicioasa Multe persoane pare ca .

Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! E supranumit regele imunitatii si lupta impotriva imbatranirii

Catina, caci despre ea este vorba, este supranumita Ginsengul romanesc. Ea este certificata ca un bun vaccin antigripal, datorita fructelor sale de forma unor bobite aurii, ofera un nesperat ajutor tuturor, indiferent de varsta si de afectiuni. Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! Potrivit cercetarilor specialistilor, catina care creste in .

Leguma care iti scoate zaharul din organism. Toti romanii trebuie sa o manance pentru a tine bolile la distanta

Fasolea este una dintre legumele cele mai recomandate de nutritionisti, fiind si una dintre cele mai sanatoase alimente. Ea este o sursa naturala de fibre si proteine, cu un indice glicemic scazut. Fasolea mai este bogata si in fier, motiv pentru care este indicata la persoanele predispuse catre anemie si in cazul femeilor. Leguma care .

De ce trebuie sa iubesti un om care doarme pe burta. Secretul pe care toti romanii trebuie sa il afle, acum!

Stiati ca pozitia de somn poate spune multe despre personalitatea unei persoane? Iata de ce trebuie sa iubesti un om care doarme pe burta. Ce spune dormitul pe burta despre personalitatea ta Desi nu te-ai fi gandit la asta, modul in care dormi poate dezvalui multe despre personalitatea pe care o ai. De exemplu, daca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )