Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Playtech Playtech,
Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate . continuă pe Playtech

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Ziua Mondiala a Frumusetii. Top 10 cele mai frumoase femei din Romania

Femeile din Romania sunt cunoscute a fi destul de prietenoase, nu prea arogante, cu un fizic frumos si extrem de feminine, mai multe studii confirmand faptul ca tara noastra se afla printre statele cu cele mai.

Alimentul care va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma pentru ca e ieftin, dar nu stiu cat rau le face, de fapt

Schimbare importanta in industria alimentara din Romania! Un aliment va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma, insa habar nu au cat rau le poate face. Mai multe alimente, interzise in Romania Un proiect de lege al senatorului USR Adrian Wiener a trecut de Camera Deputatilor si prevede schimbari importante in industria alimentara din .

Leguma care iti scoate zaharul din organism. Toti romanii trebuie sa o manance pentru a tine bolile la distanta

Fasolea este una dintre legumele cele mai recomandate de nutritionisti, fiind si una dintre cele mai sanatoase alimente. Ea este o sursa naturala de fibre si proteine, cu un indice glicemic scazut. Fasolea mai este bogata si in fier, motiv pentru care este indicata la persoanele predispuse catre anemie si in cazul femeilor. Leguma care .

Care sunt cele mai sigure coduri PIN la carduri. Sigur nu stiai care sunt combinatiile nefolosite de romani

Nu stii ce PIN sa-ti pui la card? Iata cateva din optiunile cele mai sigure pe care le-ai putea avea. Care sunt combinatiile cel mai putin folosite de catre romani? Cele mai nefolosite PIN-uri la carduri Sunt cateva intrebari pe care unii oameni poate nu si le-au pus, in timp ce altii nu au gasit .

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care .

Imaginea virala cu Andreea Esca. Cum a indraznit sa apara in fata fanilor. Nu multe vedete din Romania ar avea curajul asta

Ca este una dintre cele mai curajoase vedete din Romania nu mai este pentru nimeni un secret. Imaginea virala cu Andreea Esca. Iata cum a aparut in fata fanilor vedeta de la PRO TV! Andreea Esca, imagine virala de ziua ei in urma cu doar cateva zile, Andreea Esca a sarbatorit, alaturi de familie si .

Restrictii de tonaj pe unul dintre cele mai tranzitate poduri din sud-estul Romaniei

Miercuri, de la ora 14. 00, vor fi introduse restrictii de tonaj pe podul rutier de peste raul Ialomi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )