Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vesti bune de la MAI! Cum te poti angaja la ei. Cate posturi vacante exista acum

Playtech Playtech,
Vesti bune de la MAI! Cum te poti angaja la ei. Cate posturi vacante exista acum

Dupa ce Sindicatul Politistilor Europeni a contracarat initiativa Ministerului Afacerilor Interne, Camera deputatilor a decis ca pe durata starii de urgenta se vor putea organiza concursuri pentru ocuparea de posturi vacante. Cum te poti angaja la MAI si cate posturi vacante sunt libere Sindicatul Europol anunta ca, dupa prabusirea de saptamana trecuta cand Ministerul Afacerilor . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Ministrul Florin Citu: Vesti bune din economie! Nu cred ca sunt multe tari care pot arata o astfel de performanta!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, vine cu vesti bune din economie, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani. Acesta sustine ca injectia de lichiditate in economie a functionat perfect si trebuie continuata.

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Citu, dupa anuntul INS privind prabusirea PIB cu 12%: Vesti bune pentru economie. Salariile au crescut in cea mai mare criza din ultima suta de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, dupa ce INS a anuntat ca PIB a scazut cu 12,3% fata de trimestrul 1, ca vestle din economie sunt bune, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani si ca injectia de lichiditate a functionat perfect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )