Libnet.ro
UNICEF

18:45

Serviciul prin care Google te ajuta sa stochezi mai usor cantitati uriase de date

Playtech Playtech,
Serviciul prin care Google te ajuta sa stochezi mai usor cantitati uriase de date

La conferinta Cloud Next de anul acesta, Google a anuntat mai multe noutati, printre care si un sistem de stocare a datelor. Acest tip de stocare se numeste cold storage, sau stocare la rece. continuă pe Playtech

Teodorovici, nou atac la multinationale: Mai usor cu faptul ca, daca nu schimbati, plecam! Nu face nimeni investitii in Romania pentru ca iubeste Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a lansat, marti, un nou atac la adresa investitorilor straini, pe care i-a indemnat sa o lase mai usor cu amenintarile ca pleaca din Romania, in contextul in care mediul de afaceri a criticat schimbarile aduse de Guvern prin Ordonanta 114. Teodorovici a afirmat ca nu face nimeni investitii in Romania pentru ca iubeste Romania, ci pentru ca face business.

Teodorovici, nou atac la multinationale: Mai usor cu faptul ca, daca nu schimbati, plecam! Nu face nimeni investitii in Romania pentru ca iubeste tara

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a lansat, marti, un nou atac la adresa investitorilor straini, pe care i-a indemnat sa o lase mai usor cu amenintarile ca pleaca din Romania, in contextul in care mediul de afaceri a criticat schimbarile aduse de Guvern prin Ordonanta 114.

Ordonanta de Urgenta 14, prin care a fost abrogata celebra OUG 13, este constitutionala, a decis CCR

Ordonanta de Urgenta 14/2017, care a abrogat controversata OUG 13 de modificare a Codurilor penale, prin care erau dezincriminate mai multe infractiuni, este constitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala, potrivit Digi 24. Daca OUG 14 ar fi fost declarata neconstitutionala, ar fi intrat in vigoare controversata Ordonanta 13, care, intre altele, dezincrimina abuzul in serviciu si care a scos sute de mii de oameni in strada.

Deputatul PMP Doru Petrisor Coliu a depus un proiect de lege prin care statul va suporta cheltuielile de repatriere a cetatenilor romani decedati pe teritoriul UE

Deputatul PMP Doru Petrisor Coliu a depus un proiect de lege prin care statul roman ar putea suporta cheltuielile de repatriere a cetatenilor romani decedati pe teritoriul Uniunii Europene Conform unui raport pr.

DOCUMENT Procedura prin care va incerca ANAF sa recupereze datoriile la firmele aflate in insolventa

Anul trecut, Guvernul adopta o Ordonanta de Urgenta care modifica legea insolventei. Aceasta avea multe prevederi care au generat dezbateri in spatiul public, avand in vedere ca, printre altele, s-a dat statului posibilitatea de a converti creantele bugetare in actiuni. Un proiect de ordin al ANAF vorbeste, insa, despre cesiunea de creante, adica contractul prin care creditorul transmite creanta care ii apartine, altei persoane, respectiv procedura pe care o va aplica Fiscul.

Traieste Smart evenimentul care te ajuta sa fii in forma vara asta

Conceptul Traieste Smart te invata sa faci alegeri constiente si informate in toate aspectele importante ale vietii, iar aceasta filozofie de viata sanatoasa va fi celebrata printr-un eveniment de mare anvergura ce are loc chiar luna aceasta! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )