Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vaduva lui Mihai Constantinescu, la prima petrecere dupa moartea artistului. I-a intristat pe toti cei de fata

Playtech Playtech,
Vaduva lui Mihai Constantinescu, la prima petrecere dupa moartea artistului. I-a intristat pe toti cei de fata

Moartea lui Mihai Constantinescu din ultima jumatate a anului trecut a intristat o tara-ntreaga. Simona Secrier, vaduva sa, a trecut si inca trece prin clipe grele, dupa ce si-a luat adio pentru totdeauna de la sotul sau. Simona Secrier, singuratate zdrobitoare Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, in urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, . continuă pe Playtech

Meghan Markle si Printul Harry, prima consecinta dupa ce au anuntat ca renunta la titlul de seniori

Prima lovitura dura pentru Meghan Markle si Printul Harry, dupa ce au anuntat ca renunta la titlul de seniori. Cuplul se confrunta cu prima consecinta a deciziei radicale luate de curand. Meghan Markle si Printul Harry, prima consecinta dupa renuntarea la titlu Decizia ducilor de Sussex de a renunta la rangul de membri seniori ai .

Mihai Tudose, primele declaratii dupa reintoarcerea in PSD: Lucrurile care m-au determinat sa plec in trecut, acum nu mai exista

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat ca s-a reinscris in Partidul Social Democrat dupa ce a fost convins, in urma discutiilor cu liderii PSD, ca partidul este pe cale sa se schimbe, iar lucrurile care l-au determinat sa plece in trecut, acum nu mai exista.

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce Orban a anuntat alegerile anticipate: Altfel nu se poate!

Rares Bogdan a reactionat imediat dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca vor fi organizate alegeri anticipate in urmatoarea perioada. Premierul nu a precizat o data anume, dar a lasat de inteles ca vor avea loc.

VIDEO Supercupa Spaniei: Real Madrid, prima finalista dupa 3-1 cu Valencia

Real Madrid echipa clasata pe locul trei in sezonul trecut din LaLiga) s-a calificat in finala Supercupei Spaniei, dupa ce a eliminat-o pe Valencia, detinatoarea trofeului, scor 3-1. Partida avut loc pe stadionul King Abdullah Sports City din Jeddah Arabia Saudita).

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )