Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Supercupa Spaniei: Real Madrid, prima finalista dupa 3-1 cu Valencia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Supercupa Spaniei: Real Madrid, prima finalista dupa 3-1 cu Valencia

Real Madrid echipa clasata pe locul trei in sezonul trecut din LaLiga) s-a calificat in finala Supercupei Spaniei, dupa ce a eliminat-o pe Valencia, detinatoarea trofeului, scor 3-1. Partida avut loc pe stadionul King Abdullah Sports City din Jeddah Arabia Saudita). continuă pe Hotnews

Supercupa Spaniei: Fara El Clasico in finala - Atletico Madrid a invins Barcelona (3-2) si se va duela cu Real Madrid

Atletico Madrid si FC Barcelona au oferit o semifinala a Supercupei Spaniei cu mult suspans si cu rasturnari de situatie. Formatia lui Diego Simeone a avut 1-0, s-a vazut condusa cu 2-1, dar a avut puterea sa revina si sa se impuna cu 3-2. in marea finala, Atleti se va duela, duminica, cu Real Madrid.

Real Madrid s-a calificat in finala Supercupei Spaniei

Echipa Real Madrid a trecut de Valencia, joi seara, cu 3-1, in prima dintre semifinalele Supercupei Spaniei care se disputa in Arabia Saudita.

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Medicul Mircea Beuran, prima reactie dupa demiterea de la Spitalul Floreasca: Decizia primita nu este una motivata

Medicul Mircea Beuran a fost demis luni din functia de sef de sectie in cadrul Spitalului Floreasca din Capitala, in urma cercetarii administrative care a fost declansata de conducerea spitalului, dupa ce o pacienta a luat foc si a murit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )