Libnet.ro
UNICEF

17:16

Orange Romania, amenda de 14 mil. euro de la Consiliul Concurentei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange Romania, amenda de 14 mil. euro de la Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania cu 14 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64,915. 183 lei.

ORANGE, amenda uriasa de la Consiliul Concurentei. Compania spune ca a impiedicat inselatorii prin SMS

Orange Romania sustine ca a fost sanctionata de Consiliul Concurentei pentru ca a stopat practicile inselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va contesta amenda prin toate mijloacele legale, po.

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange cu o amenda record de 14 milioane de euro

Consiliul Concurentei a amendat Orange cu 64,91 milioane lei pentru abuz de pozitie dominanta. in perioada 2011-2015, Orange a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila,.

CEL.ro, amenda de 1,6 milioane de lei de la Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Corsar Online SRL, proprietarul retailerului online Cel. ro , cu aproximativ 1. 6 milioane de lei pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

UPDATE Consiliul Concurentei a amendat Orange cu 14 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta / Orange sustine ca a actionat legitim stopnd practicile nselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va contesta amenda

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a amendat Orange Romania cu 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada 2011-2015, operatorul de telefonie a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila, blocandu-i activitatea de transmitere a mesajelor comerciale catre/de catre clientii Orange. HotNews. ro a scris luna trecuta ca Orange a primit o amenda de peste 11 milioane de euro in acest caz. UPDATE 18:30) Orange sustine ca a fost sanctionata de catre Consiliul Concurentei pentru reactia legitima si justificata de a stopa practicile comerciale inselatoare ale unui furnizor de servicii si anunta ca va folosi toate mijloacele legale pentru a contesta aceasta sanctiune.

Consiliul Concurentei a amendat Orange cu aproximativ 14 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a amendat Orange Romania cu 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada 2011-2015, operatorul de telefonie a limitat accesul companiei Simplus Invest SRL la reteaua sa de telefonie mobila, blocandu-i activitatea de transmitere a mesajelor comerciale catre/de catre clientii Orange. HotNews. ro a scris luna trecuta ca Orange a primit o amenda de peste 11 milioane de euro in acest caz.

Orange, amendata cu 14 milioane de euro. Ce nereguli a gasit Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat Orange Romania SA cu amenda in valoare de 64. 183 lei aproximativ 14 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta.

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,6 milioane de lei firma Corsar Online, care detine si platforma de comert online Cel.ro

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a amendat cu 1,6 milioane lei firma Corsar Online, care detine printre altele si platforma de comert electronic www. cel. ro, pe motiv ca a preluat controlul aupra domeniilor de internet, respectiv www. marketonline. ro, www. mediadot. ro si www. azerty. ro fara a primi in prealabil autorizarea autoritatii de concurenta. Corsar Online este detinuta integral de romanul Tiberiu Pop, iar anul trecut a avut un profit net de peste 337. 000 lei, la o cifra de afaceri de peste 255,1 milioane de lei.

Consiliul Concurentei a amendat Corsar Online

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Corsar Online SRL cu aproximativ 1,6 milioane de lei.

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )