Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Playtech Playtech,
Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi, la Wimbledon 2019. Adversara a starnit hohote de ras la conferinta de presa

Simona Halep va juca in sferturi, la Wimblebon, cu Shuai Zhang. Sportiva care concureaza cu romanca a facut o serie de declaratii despre meciul de azi in cadrul unei conferinte de presa care s-a terminat in hohote de ras. Simona Halep joaca in sferturi cu Shuai Zhang Simona Halep va juca in sferturi cu chienezoaica .

Cand joaca Simona Halep cu Cori Gauff

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul meciurilor pentru ziua de luni, a opta de competiei.

Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua joi, de la ora 15:00, cu Elina Svitolina Ucraina, 8 WTA), in semifinalele turneului de la Wimbledon, potrivit programului anuntat de organizatori. Partida se va disputa pe Terenul Central si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Totul despre confruntarea cu Elina Svitolina

Simona Halep evolueaza, joi, pentru a doua oara in cariera in semifinalele de la Wimbledon. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 15:00.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Wimbledon (7-6(4), 6-1 cu Shuai Zhang) Victoria jocului inteligent

Condusa cu 4-1 si nevoita sa salveze patru mingi de break, Simona Halep a reusit sa isi dea un restart si sa schimbe partitura tactica: a variat, a avut adancime in executii, a plimbat-o pe Shuai Zhang dintr-o parte in alta, iar revenirea a fost completa. De la 1-4, Halep a castigat mansa cu 7-64), in timp ce al doilea set a fost o demonstratie de tenis 6-1). Simona ajunge, dupa o pauza de cinci ani, in semifinale la Wimbledon, faza a Grand Slam-ului unde va da peste Elina Svitolina 8).

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )