Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cand joaca Simona Halep cu Cori Gauff

Online Sport Online Sport,
Cand joaca Simona Halep cu Cori Gauff

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul meciurilor pentru ziua de luni, a opta de competiei. continuă pe Online Sport

Avertisment pentru Simona Halep: Cori Gauff vreau sa castige turneul!

Cori Gauff, 15 ani, face senzatie pe iarba de la Wimbledon, iar Simona Halep este urmatoarea adversara a jucatoarei din Statele Unite.

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

Simona Halep si-a aflat adversara din optimi de la Wimbledon: O asteapta un meci INFERNAL (FOTO, VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Este vorba despre.

Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca in turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anuntat ca partida va incepe la ora 15:00, insa este posibil ca aceasta sa fie amanata in functie de programul celorlalte meciuri care au loc inainte de cel al numarului 7 mondial. Simona .

Serena Williams, impresionata de Cori Gauff: Face totul perfect! A surprins cand a fost rugata sa ii ofere sfaturi inaintea meciului cu Simona Halep

Cori Gauff, adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Wimbldon a reusit sa o impresioneze si pe multipla castigatoare de Grand Slam-uri Serena Williams.

Tatal lui Cori Gauff: Simona Halep este o jucatoare grozava, dar nu stii ce se poate intampla

Corey Gauff, tatal viitoarei adversare a Simonei Halep in optimile de la Wimbledon, Cori Gauff, spera ca fiica lui sa se ridice la nivelul unui meci cu un fost numar 1 WTA .

Cori Gauff nu se teme de intalnirea cu Simona Halep: O sa pregatesc meciul la fel cum fac cu orice alta partida

Noua senzatie a tenisului feminin, Cori Gauff, in varsta de 15 ani, a vorbit despre meciul cu Simona Halep din optimile de finala de la Wimbledon.

Mouratoglou, cuvinte de lauda pentru Cori Gauff: Stiam calitatile sale de cand avea 10 ani. Joaca la un nivel decent de Top 20

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a vorbit intr-un interviu despre noua senzatie din tenisul feminin, Cori Gauff 313 WTA, 15 ani), ajunsa in optimi la Wimbledon. Tehnicianul francez a lucrat alaturi de americanca la academia sa din sudul Frantei, pe vremea cand Gauff avea 10 ani. Mouratoglou are numai cuvinte de lauda pentru fosta sa eleva, fiind de parere ca joaca la un nivel decent de Top 20.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )