Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce se intampla cu fiica lui Liviu Dragnea, dupa ce SUA a dat interdictie intregii familii. Alexandra studiaza in America

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu fiica lui Liviu Dragnea, dupa ce SUA a dat interdictie intregii familii. Alexandra studiaza in America

Fiica lui Liviu Dragnea ar urma sa fie extradata in Romania, dupa ce fostul lider PSD a primit interdictia de a intra in Statele Unite ale Americii din cauza actelor de coruptie in care a fost implicat, decizia fiind valabila si pentru membrii familiei sale. Alexandra Dragnea se afla la studii in SUA, unde locuieste . continuă pe Playtech

Fiica lui Liviu Dragnea, expulzata din SUA

Alexandra Dragnea, fiica fostului presedinte al PSD, aflata la studii la o facultate din Statele Unite, ar urma sa fie expulzata in Romania, dupa ce intreaga familie a primit interdictie de a intra in SUA,.

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai, Valentin Stefan Dragnea si Maria Alexandra Dragnea au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie, arata un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA.

Liviu Dragnea si copiii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, din cauza implicarii in acte de coruptie Fata lui Dragnea, care era stabilita in Los Angeles, s-a intors recent la Bucuresti (DOCUMENT)

Liviu Dragnea si copii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo. Decizia Departamentului de Stat American a fost luata din.

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urmare a implicarii fostului lider PSD in cazuri grave de coruptie, conform unui comunicat al Departamentului de Stat american.

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urm.

Lovitura primita de Liviu Dragnea din partea americanilor. Sunt vizati si copiii fostului lider PSD

Liviu Dragnea a primit o lovitura dura din partea americanilor. Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca fostul lider PSD are interdictie de a intra in Statele Unite ale Americii din cauza actelor de coruptie in care a fost implicat. Decizia ii vizeaza si pe cei doi copii ai lui Dragnea. Liviu Dragnea are .

UPDATE Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite (Departamentul de Stat american)

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo.

Departamentul de Stat american: Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo, informeaza Radio Europa Libera Romania.

Departamentul de Stat: Liviu Dragnea si cei doi copii ai lui au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, si cei doi copii ai lui, Valentin Stefan si Maria Alexandra, nu au voie sa paseasca pe teritoriul Statelor Unite, arata un comunicat oficial al.

Fiul lui Liviu Dragnea si-ar finanta echipa de fotbal cu bani din arenda: Localnicii din Teleorman care au terenuri exploatate de familia fostului lider PSD se plang ca nu au mai primit sumele cuvenite(VIDEO)

Noi dezvaluiri despre afacerile familiei Dragnea. Locuitorii comunei Lita, din judetul Teleorman, care au terenuri in arenda la familia Dragnea se plang ca nu au mai primit banii cuveniti pentru pamantul lor,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )