Libnet.ro
UNICEF

10:45

Lovitura primita de Liviu Dragnea din partea americanilor. Sunt vizati si copiii fostului lider PSD

Playtech Playtech,
Lovitura primita de Liviu Dragnea din partea americanilor. Sunt vizati si copiii fostului lider PSD

Liviu Dragnea a primit o lovitura dura din partea americanilor. Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca fostul lider PSD are interdictie de a intra in Statele Unite ale Americii din cauza actelor de coruptie in care a fost implicat. Decizia ii vizeaza si pe cei doi copii ai lui Dragnea. Liviu Dragnea are . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai, Valentin Stefan Dragnea si Maria Alexandra Dragnea au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie, arata un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA.

Liviu Dragnea si copiii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, din cauza implicarii in acte de coruptie Fata lui Dragnea, care era stabilita in Los Angeles, s-a intors recent la Bucuresti (DOCUMENT)

Liviu Dragnea si copii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo. Decizia Departamentului de Stat American a fost luata din.

Departamentul de Stat: Liviu Dragnea si cei doi copii ai lui au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, si cei doi copii ai lui, Valentin Stefan si Maria Alexandra, nu au voie sa paseasca pe teritoriul Statelor Unite, arata un comunicat oficial al.

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urmare a implicarii fostului lider PSD in cazuri grave de coruptie, conform unui comunicat al Departamentului de Stat american.

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urm.

UPDATE Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite (Departamentul de Stat american)

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo.

Departamentul de Stat american: Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo, informeaza Radio Europa Libera Romania.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )