Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au cazut la proba orala a limbii engleze

Playtech Playtech,
Bacalaureat 2019. Ce subiecte au cazut la proba orala a limbii engleze

Bacalaureat 2019. Elevii care au terminat clasele a XII-a si a XIII-a sustin, pe 12 si 13 iunie, proba orala intr-o limba de circulatie internationala. Cei care vor sa isi faca o idee despre subiectele de limba engleza au la dispozitie modelele care au cazut la examenul din anul precedent. Bacalaureat 2019. Subiectele de la [] . continuă pe Playtech

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la proba orala in limba italiana

Bacalaureat 2019. Afla ce subiecte s-au dat la proba orala la limba italiana. Zilele acestea, absolventii clasei a XII-a au sustinut proba de competente lingvistice la o limba de circulatie internationala. Deocamdata, Ministerul Educatiei n-a publicat niciun subiect recent, pe site-ul oficial fiind in continuare modele de anul trecut la proba orala la limba italiana.

BAC 2019. Ce subiecte au cazut la proba orala la limba franceza

Afla ce subiecte s-au dat la proba orala la limba franceza. Absolventii clasei a XII-a au sustinut zilele acestea proba competentelor lingvistice intr-o limba straina la alegere. Deocamdata, pe site-ul Ministerului Educatiei sunt doar modelele de subiecte. Cele care s-au dat in zilele de 7, 10 si/sau 11 iunie la limba franceza vor [] .

Bacalaureat 2019. Evaluarea competentelor de limba straina are loc miercuri si joi

Examenul de Bacalaureat 2019 continua, miercuri si joi, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala proba C limba engleza, limba franceza, limba spaniola, limba germana, limba italiana, limba ebraica, limba japoneza, limba rusa, limba portugheza, limba turca si limba chineza).

Bacalaureat 2019. Cand incep examenele pentru probele scrise la BAC

Bacalaureatul a inceput! Cand vor fi probele scrise si care este calendarul pentru examenul national de Bacalaureat 2019 aprobat de catre Ministerul Educatiei Nationale? BAC 2019. Cand incep probele scrise? inscrierile pentru sustinerea examenului de BAC, pentru prima sesiune, s-au facut incepand cu 27 mai si au continuat pana pe 31 mai. Cursurile elevilor de [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )