Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce au cautat romanii pe Google in 2019: legatura dintre cazul Caracal si Game of Thrones

Playtech Playtech,
Ce au cautat romanii pe Google in 2019: legatura dintre cazul Caracal si Game of Thrones

Google a ramas principalul motor de cautare pentru romani. Iar subiectele care au fost cele mai cautate pe net in 2019 sunt dintre cele mai diverse. Ca in fiecare an, cei de la TargetWeb au. continuă pe Playtech

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Cazul Caracal. Ce a facut familia Alexandrei Macesanu, la patru luni de la disparitia tinerei. Lovitura grea pentru Gheorghe Dinca si fiica lui

Alexandru Cumpanasu continua sa se implice in cazul Caracal, asa cum a promis dupa ce a pierdut rusinos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Acesta a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Gheorghe Dinca si al fiicei lui, iar Parchetul General l-ar fi anutat ca a trimis plangerea catre DIICOT. Cazul .

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dinca. Comunicat oficial DIICOT

DIICOT face declaratii incredibile! Comunicatul oficial al institutiei a rasturnat cazul care a curprins o tara intreaga. Exista un complice! in acest moment, nu exista niciun indiciu din care sa rezulte paticiparea sa la savarsirea celorlalte infractiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic si au verificat toate variantele de lucru.

DIICOT anunta ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an

Procurorul-sef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anuntat, miercuri, ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an. Procurorii DIICOT nu au ignorat nici o ipoteza de.

Cine este barbatul arestat in cazul Caracal? Detaliu-socant observat la el in timpul anchetei

Stefan Risipiceanu, barbatul arestat in cazul Caracal si despe care se spune ca a violat-o pe Luiza Melencu, este unuldintre vecinii lui Gheorghe Dinca. in primele zile, dupa ancheta, vecinul si.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. DIICOT a retinut un barbat care ar fi violat-o pe prima victima a lui Gheorghe Dinca inainte ca acesta s-o omoare

Inca un suspect ajunge dupa gratii in cazul Caracal. Procurorii DIICOT au retinut un barbat care ar fi violat-o pe Luiza Melencu inainte ca Gheorghe Dinca sa o ucida.

Seful DIICOT: in cazul Caracal a mai fost retinut un suspect. Barbatul ar fi violat-o pe Luiza Melencu dupa ce aceasta a fost rapita de Gheorghe Dinca - UPDATE

Procurorul sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Giorgiana Hosu, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in cazul Caracal a mai fost retinut un barbat suspectat ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o. Barbatul este acuzat ca a violat-o pe Luiza la locuinta lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a rapit-o.

Noi detalii in cazul Caracal. Procurorul Ovidiu Popescu, audiat la CSM

Procurorul Ovidiu Popescu este audiat la aceasta ora la sediul CSM. La ora 10 va incepe sedinta in care va fi audiat procurorul de la Caracal, Ovidiu Popescu. Acesta a ajuns la CSM in urma cu putin.

Alexandru Cumpanasu, reactie furibunda dupa decizia CSM in cazul procurorului din cazul Caracal: Tupeu de borfasi

Alexandru Cumpanasu a rabufnit imediat dupa decizia CSM in cazul procurorului care a stat toata noaptea in fata casei lui Gheorghe Dinca, cand acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu. Tupeu de.

Iohannis se implica in cazul Caracal. Mama Luizei, chemata la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul C.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )