Libnet.ro
UNICEF

23:15

Iohannis se implica in cazul Caracal. Mama Luizei, chemata la Cotroceni

România Liberă România Liberă,
Iohannis se implica in cazul Caracal. Mama Luizei, chemata la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul C. continuă pe România Liberă

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o.

Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a m?.

Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, va fi primita vineri la Cotroceni, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Cazul Caracal, rasturnare de situatie. Ce se intampla cu procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca

Romanii sunt uluiti de rezolvarea cazului Caracal care se face intarziata pe cat posibil. Ce se intampla acum cu unul din pricipalii vinovati, procurorul care nu i-a lasate pe politisti sa intre in casa lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal: Ce se intampla cu procurorul ? Cauzl Caracal este departe de a-si gasi rezolvarea. Procurorul care .

Cazul Caracal. Ce a facut familia Alexandrei Macesanu, la patru luni de la disparitia tinerei. Lovitura grea pentru Gheorghe Dinca si fiica lui

Alexandru Cumpanasu continua sa se implice in cazul Caracal, asa cum a promis dupa ce a pierdut rusinos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Acesta a anuntat ca a depus o plangere penala pe numele lui Gheorghe Dinca si al fiicei lui, iar Parchetul General l-ar fi anutat ca a trimis plangerea catre DIICOT. Cazul .

DIICOT anunta ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an

Procurorul-sef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anuntat, miercuri, ca ancheta in cazul Caracal va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an. Procurorii DIICOT nu au ignorat nici o ipoteza de.

Cine este barbatul arestat in cazul Caracal? Detaliu-socant observat la el in timpul anchetei

Stefan Risipiceanu, barbatul arestat in cazul Caracal si despe care se spune ca a violat-o pe Luiza Melencu, este unuldintre vecinii lui Gheorghe Dinca. in primele zile, dupa ancheta, vecinul si.

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dinca. Comunicat oficial DIICOT

DIICOT face declaratii incredibile! Comunicatul oficial al institutiei a rasturnat cazul care a curprins o tara intreaga. Exista un complice! in acest moment, nu exista niciun indiciu din care sa rezulte paticiparea sa la savarsirea celorlalte infractiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic si au verificat toate variantele de lucru.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. DIICOT a retinut un barbat care ar fi violat-o pe prima victima a lui Gheorghe Dinca inainte ca acesta s-o omoare

Inca un suspect ajunge dupa gratii in cazul Caracal. Procurorii DIICOT au retinut un barbat care ar fi violat-o pe Luiza Melencu inainte ca Gheorghe Dinca sa o ucida.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )