Libnet.ro
UNICEF

19:30

Modalitatea inteligenta prin care Google isi raceste centrele de date

Adevărul Adevărul,
Modalitatea inteligenta prin care Google isi raceste centrele de date

Google anunta ca a inceput sa foloseasca inteligenta artificiala pentru optimizarea conditiilor din centrele de date proprii. continuă pe Adevărul

A fost lansata petitia prin care se cere EXCLUDEREA PSD din Partidul Socialistilor Europeni: Pentru fiecare semnatura, Liviu Dragnea va primi...

Fostul membru al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, a lansat o petitie adresata presedintelui PES si liderului grupului socialist din Parlamentul European, prin care cere excluderea PSD din Partidul.

Lovitura pentru PSD! Planul prin care DRAGNEA se mentine la PUTERE a fost denuntat! Asta este marea TICALOSIE

Senatorul PNL Florin Citu critica dur programul de guvernare PSD-ALDE, despre care afirma ca se bazeaza doar pe imprumuturi si pe suprataxarea sectorului privat. in opinia liberalului, actuala putere ignora.

Scenariul de cosmar prin care a trecut o femeie de 42 de ani: ce i-au gasit oftalmologii in ochi! Este un caz unic! A stat acolo in ultimii 28 de ani!

O femeie de 42 de ani a trecut recent printr-un scenariu de cosmar pentrufiecarepersoanacare poarta lentile de contact: doctorii au gasit o lentila de contact care i-a ramas blocata in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )