Libnet.ro
UNICEF

18:15

Lovitura pentru PSD! Planul prin care DRAGNEA se mentine la PUTERE a fost denuntat! Asta este marea TICALOSIE

B1 B1,
Lovitura pentru PSD! Planul prin care DRAGNEA se mentine la PUTERE a fost denuntat! Asta este marea TICALOSIE

Senatorul PNL Florin Citu critica dur programul de guvernare PSD-ALDE, despre care afirma ca se bazeaza doar pe imprumuturi si pe suprataxarea sectorului privat. in opinia liberalului, actuala putere ignora. continuă pe B1

Clipul penibil prin care Jandarmeria justifica violentele e facut prin furt

Jandarmeria a publicat un clip prin care incearca sa justifice de ce au actionat in forta impotriva protestatarilor. E neasteptat de penibil. in loc sa ofere explicatii concludente despre adevaratele motive pentru care s-a actionat mult prea violent impotriva protestatarilor din Piata Victoriei pe 10 august, Jandarmeria Romana incearca sa-si justifice actiunea aratand ca in [].

Peste 43.000 de oameni au semnat o petitie prin care cer ONU sa condamne violentele din Piata Victoriei

Peste 43. 000 de persoane au semnat o petitie prin care solicita inaltului Comisar pentru Drepturile Omului sa condamne oficial violentele fortelor de ordinela protestul de vineri, din Piata.

Lovitura DEVASTATOARE pentru PSD: MOBILIZARE ampla pentru EXCLUDEREA din Partidul Socialistilor Europeni (VIDEO)

Social-democratii din Danemarca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni PES), a anuntat parlamentarul danez Orla Hav. Oficialul invoca ingrijorarile legate de modul general in care PSD.

PRESA SARBA, propaganda pentru PSD: Protestele de la Bucuresti, incercarea lui SOROS de a da o lovitura de stat

Incidentele violente din Piata Victoriei care au facut inconjurul lumii nu sunt ocolite nici de editiile principalelor publicatii ale statelor vecine. in Serbia, tara in care a fugit de o posibila condamnare.

LOVITURA pentru BUGETARII care au liber de Sfanta Maria! Vor fi chemati sa lucreze in WEEKEND

Angajatii din sectorul bugetar au intrat, de miercuri, intr-o minivacanta de cinci zile, dar vor fi chemati sa recupereze zilele nelucratoare. Ziua de 15 august este declarata prin lege zi.

LOVITURA pentru noul sef al Jandarmeriei: in orice alta tara scria declaratii in AREST

Adrian Moraru, Directorul Institutului de Politici Publice, critica imputernicirea lui Adrian Sindile ca inspector general, precizand ca acesta s-a aflat pe teren pentru a coordona represiunea din piata.

Scenariul de cosmar prin care a trecut o femeie de 42 de ani: ce i-au gasit oftalmologii in ochi! Este un caz unic! A stat acolo in ultimii 28 de ani!

O femeie de 42 de ani a trecut recent printr-un scenariu de cosmar pentrufiecarepersoanacare poarta lentile de contact: doctorii au gasit o lentila de contact care i-a ramas blocata in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )