Libnet.ro
UNICEF

06:45

iPhone 12 ar putea veni cu o functie asteptata de toti utilizatorii

Playtech Playtech,
iPhone 12 ar putea veni cu o functie asteptata de toti utilizatorii

IPhone 12 ar putea veni cu o functie pe care putine telefoane din ziua de azi o au, insa tehnologia disponibila acum e departe de a fi perfecta. Marti, 3 decembrie, Qualcomma anuntat a doua. continuă pe Playtech

Anunt pentru toti utilizatorii de telefoane mobile. Scad facturile de la 1 ianuarie 2020

Anul 2020 nici nu a venit inca, dar deja aduce vesti bune celor care utilizeaza telefoanele mobile. De la data de 1 ianuarie a anului care urmeaza, operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor incepe sa perceapa un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut. Care .

Klaus Iohannis, despre vizita lui Donald Trump in Romania. Cand ar putea veni presedintele SUA in tara noastra

Klaus Iohannisa anuntat cand ar putea veni Donald Trump, in Romania. Presedintele Romaniei a sustinut ca Trump este in campanie electorala, insa ne putem sa ne asteptam la o vizita in.

iPhone 12. Cum arata iPhone 12 care va avea suport pentru retelele 5G

IPhone 12 se va lansa in toamna lui 2020 si va avea suport pentru retelele 5G. Problema este ca nu toate telefoanele din seria iPhone 12 vor avea suport pentru toate tipurile de retele 5G din lumea intreaga,.

Digi RCS |RDS, anunt pentru toti utilizatorii inainte de Craciun: cum pui mana pe un Smart TV

Digi RCS |RDS te-a obisnuit cu oferte in perioada de Black Friday, dar si in mai multe momente din an. Acum, nu avea cum sa rateze nici perioada sarbatorilor. in perioada Black Friday,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )