Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis, despre vizita lui Donald Trump in Romania. Cand ar putea veni presedintele SUA in tara noastra

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre vizita lui Donald Trump in Romania. Cand ar putea veni presedintele SUA in tara noastra

Klaus Iohannisa anuntat cand ar putea veni Donald Trump, in Romania. Presedintele Romaniei a sustinut ca Trump este in campanie electorala, insa ne putem sa ne asteptam la o vizita in. continuă pe Antena3

Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Trump in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri, inaintea participarii la Summitul NATO, daca exista un orizont de timp pentru o vizita a presedintelui SUA, Donald Trump, in Romania.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA de la Summit-ul NATO: Cand ar putea veni Donald Trump in Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor pe care le are in aceste zile cu liderul american Donald Trump, in marja Summit-ului NATO de la Londra, va reitera invitatia adresata.

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis de Ziua Nationala

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis presedintelui Klaus Iohannisun mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in numele poporului american, va felicit pe dumneavoastra si poporul roman cu ocazia ce.

Presedintele Iohannis, discutie cu Donald Trump Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern.

Presedintele Iohannis a avut o discutie cu Donald Trump la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la reuniunea NATO, informeaza Agerpres.

Donald Trump, dejun de lucru cu liderii tarilor NATO care au alocat 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la un dejun de lucru cu Donald Trump si cu liderii tarilor NATO care si-au indeplinit obligatia de a aloca 2% din PIB pentru aparare.

Dezvaluiri SOCANTE in SUA: Donald Trump ar fi trimis presei poze cu sotia sa DEZBRACATA (FOTO)

Dezvaluiri socante despre Melania si Donal Trump, facute de in cartea corespondentei CNN Kate Bennett. Potrivit autoarei, Donald Trump ar fi trimis presei, prin Roger Stone, un vechi aliat si consilier al.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Klaus Iohannis: Am mesaje pentru PNL in toate domeniile, dar le voi doza

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic National al PNL, a declarat ca urmeaza sa discute cu liberalii despre aspecte legate de campania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )