Libnet.ro
UNICEF

19:00

Teleportarea exista: care este primul obiect teleportat in spatiu

Playtech Playtech,
Teleportarea exista: care este primul obiect teleportat in spatiu

Un grup de cercetatori chinezi au reusit, pentru prima oara, sa teleporteze un obiect in spatiu. Tehnologia este inca la inceput, dar acesta este un precedent memorabil. Cei mai multi dintre noi asociaza teleportarea cu filmele SF, o particularitate tehnica pe care nu te astepti sa o vezi decat in Star Trek. Se pare insa . continuă pe Playtech

Acest lac roz iti taie respiratia: care este explicatia culorii neobisnuite pe care o are apa

Australia este gazda multor animale ciudate, dar a devenit o destinatie turistica fascinanta si datorita minunilor naturale precum un lac roz incredibil. in imaginea de mai sus se poate vedea lacul Hillier din Australia. Acest este un cop de apa cat se poate de natural, chiar daca acea culoare de guma mestecat pare sa fie .

Un avion a intrat intr-o cladire in Germania. Care este bilantul victimelor?

Un accident aviatic s-a produs in Germania. Aeronava de mici dimensiuni a intrat intr-o cladire langa Stuttgart. Care este bilantul provizoriu al ranitilor? Accident aviatic grav in Germania Surse din Politia germana, citate de site-ul agentiei DPA, relatate de Mediafax, confirma moartea a trei persoane care au fost implicate in accidentul aviatic. Totul s-a produs .

inghetata artizanala, tot mai cautata de romani. Care este secretul gusturilor savuroase

Inghetata artizanala este tot mai cautata de romani. Asta datorita ingredientelor naturale si gustului intens. Gelatierii au retete inedite, cat sa satisfaca poftele chiar si celui mai pretentios client.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )