Libnet.ro
UNICEF

13:45

inghetata artizanala, tot mai cautata de romani. Care este secretul gusturilor savuroase

Antena3 Antena3,
inghetata artizanala, tot mai cautata de romani. Care este secretul gusturilor savuroase

Inghetata artizanala este tot mai cautata de romani. Asta datorita ingredientelor naturale si gustului intens. Gelatierii au retete inedite, cat sa satisfaca poftele chiar si celui mai pretentios client. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban.

Marea Britanie, tot mai polarizata din cauza impasului politic: Votantii merg pe viziuni extreme si au uitat de calea de mijloc

Votantii din Marea Britanie au inceput sa ia pozitii tot mai extreme in ceea ce priveste despartirea Regatului Unit de Marea Britanie, uitand de calea de mijloc, arata un sondaj comandat de Politico.

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

Acest lac roz iti taie respiratia: care este explicatia culorii neobisnuite pe care o are apa

Australia este gazda multor animale ciudate, dar a devenit o destinatie turistica fascinanta si datorita minunilor naturale precum un lac roz incredibil. in imaginea de mai sus se poate vedea lacul Hillier din Australia. Acest este un cop de apa cat se poate de natural, chiar daca acea culoare de guma mestecat pare sa fie .

Teleportarea exista: care este primul obiect teleportat in spatiu

Un grup de cercetatori chinezi au reusit, pentru prima oara, sa teleporteze un obiect in spatiu. Tehnologia este inca la inceput, dar acesta este un precedent memorabil. Cei mai multi dintre noi asociaza teleportarea cu filmele SF, o particularitate tehnica pe care nu te astepti sa o vezi decat in Star Trek. Se pare insa .

Un avion a intrat intr-o cladire in Germania. Care este bilantul victimelor?

Un accident aviatic s-a produs in Germania. Aeronava de mici dimensiuni a intrat intr-o cladire langa Stuttgart. Care este bilantul provizoriu al ranitilor? Accident aviatic grav in Germania Surse din Politia germana, citate de site-ul agentiei DPA, relatate de Mediafax, confirma moartea a trei persoane care au fost implicate in accidentul aviatic. Totul s-a produs .

VIDEO Bohemian Rhapsody - cea mai veche piesa care a depasit un miliard de vizualizari pe Youtube

Bohemian Rhapsody, hitul trupei britanice The Queen, lansat in 1975, a devenit cea mai veche piesa care a depasit un miliard de vizualizari pe platforma online Youtube, potrivit francetvinfo. fr, scrie Mediafax.

Digi24: Misterul tot mai adanc din jurul divortului dintre fostul rege al Malaysiei si Miss Moscova. Ce au aflat supusii lui despre ea

In plin scandal provocat de vestea divortului, fosta regina a frumusetii din Rusia care s-a casatorit cu regele Malaysiei a postat online un clip romantic in care perechea danseaza. in video, cei doi - de acum fosti soti - isi adreseaza reciproc cuvinte pline de dragoste, relateaza The Telegraph.

Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost.

Stirile ProTV: Strainii, tot mai nemultumiti de Romania. Povestea unui turist: A fost groaznic

Drumurile pline de gropi, serviciile de proasta calitate si taximetristii certati cu bunul simt au inceput sa-i alunge pe turistii strainii care vor sa ne viziteze tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )