Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai tari gadgeturi care leviteaza si pe care sa le vrei in casa ta

Playtech Playtech,
Cele mai tari gadgeturi care leviteaza si pe care sa le vrei in casa ta

Traim in era tehnologiei si nimic nu poate exprima acest lucru mai bine decat un gadget care leviteaza - da, fix ca in desenele animate si ca in filmele SF. Poate ca oamenii de stiinta nu. continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pompierii

Alinuta: - Alo, pompierii? Casa mea a luat foc! - Spuneti-ne cum sa ajungem la dumneavoastra. - Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: CD-ul

Un nebun se plimba prin curtea spitalului cu o sfoara de care era legat un CD. Doctorul: Ce faci cu sfoara aia? La care nebunul, smecher: Trag muzica .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Numarul

I: De ce nu poate o blonda sa scrie numarul 11? R: Pentru ca nu stie pe care 1 sa-l puna in fata! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Copilul

Copilul unui politist isi roaga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pana la 100? Politistul raspunde iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciula

Iarna, doi moldoveni taie lemne: - Mai Ioane, de ce nu ti-ai luat caciula cu urechi? - Gata, nu mai port caciula de cand am avut incidentul! - Dar ce incident? - Mi s-a oferit un pahar de vin si nu am.

Cele mai tari glume cu TeleormanLeaks: Cineva nu si-a dat foc la valiza cand trebuia FOTO

Dupa ce Rise Project a anuntat ca se afla in posesia unei valize burdusite cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, glume savuroase ce-l vizeaza in principal pe liderul PSD Liviu Dragnea au inceput sa iasa la iveala mai ceva ca documentele din Teleormanleaks.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Carnet de conducere

Doi moldoveni se ciocnesc usor in trafic. Coboara amandoi din masini si se iau la cearta: - Da sinii t-o dat tii carnet, uai? - Da tii sini t-o spus ca ieu am carnet, uai? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Roata

Vine Alinuta la mama si intreaba: - Mama, pot sa fac roata? - Nu, Alinuta. O sa-ti vada baietii chiloteii! Dupa cateva minute vine Alinuta si spune: - Mama, mama, am facut roata! -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cainele

Cum latra cainele din Bucuresti: Ham-ham-ham-ham Ham-ham-ham! Cum latra cainele din Ardeal: No daca-i musai Haaam! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )