Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum se folosesc Djokovic si Federer de tehnologie din Romania pentru a-si spiona adversarii

Playtech Playtech,
Cum se folosesc Djokovic si Federer de tehnologie din Romania pentru a-si spiona adversarii

Jucatorii de tenis Novak Djokovic si Roger Federer se pregatesc temeinic inainte de meciuri. Dar, pe langa antrenamente, se folosesc si de noile tehnologii pentru a performa pe terenul de tenis. Sarbul Novak Djokovic si elvetianul Roger Federer folosesc un sistem automat de analiza statistica realizat de compania indiana Infosys. Recent, firma si-a deschis un [] . continuă pe Playtech

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Bulgaria: Masurile anticoruptie, esec total / Premierul m-a orientat catre Romania, pentru a intreba cum merge lupta anticoruptie acolo

Consiliul Consultativ pentru Securitate Nationala CCSN) de luni de la Sofia s-a incheiat fara rezultat - fara o pozitie comuna si fara o decizie. Cu privire la propunere legata de procedura de alegere a doi procurori europeni care vor lucra pe teritoriul Bulgariei, domnul premier m-a orientat catre Romania, pentru a intreba cum merge lupta anticoruptie acolo, a spus liderul BSP, Cornelia Ninova, potrivit bulgarilor de la Sega, citati de Rador.

Spitalul din Romania in care pacientii trebuie sa vina de acasa cu mancare si hartie igienica

Ca sistemul medical din Romania e deficitar nu mai e o noutate de multa vreme. Dar exista unitati in care pacientilor nu li se asigura nici macar strictul necesar. Pacientii care se interneaza la Centrul de Transplant Medular din Targu-Mures primesc, din partea unitatii, o lista cu ce trebuie sa aduca de acasa. Practic, unitatea [] .

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

VIDEO Matanii electorale. Cati bani mai scoate Gabi Firea din primarie pentru biserici

Gabriela Firea este pregatita sa deschida punga larg pentru Biserica Ortodoxa, in timp ce sumele alocate pentru lucrari extrem de urgente in Bucuresti raman foarte mici. Este concluzia unei analize realizate de compania de consultanta Frames, document prezentat de agentia nationala de stiri AGERPRES. Potrivit comunicatului, Primaria Capitalei ar urma sa aloce din bugetul pe [] .

Faze tari: O asociatie s-a apucat sa numere ciorile din Romania; Face turul lumii cu pisica pe umar; Caz bizar: un caine s-a nascut cu o gura in loc de ureche

Automate care elibereaza povestiri scurte, la metroul din Londra. Persoanele care folosesc metroul din Londra vor beneficia de trei. Un barbat explica de ce nu trebuie sa iti tii iubita in brate, dupa ce se bronzeaza. Un barbat a aflat de ce nu ar fi trebuit sa isi.

ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ioana Filipescu, Deloitte Romania: Piata continua sa ofere oportunitati. Vedem initiative de exit ale unor proprietari de afaceri care vor sa beneficieze pe aceasta fereastra de oportunitate Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata estimarile Deloitte Romania. Potrivit companiei, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 milioane de euro.

Basescu: As vota pentru Kovesi procuror sef european / De ce crede insa fostul presedinte ca aceasta a facut foarte mult rau Justitiei din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ar vota pentru ca Laura Codruta Kovesi sa ajunga procuror sef European, chiar daca, sustine el, fosta sefa a DNA a facut foarte mult rau Justitiei si a dat munitie PSD.

Eroul Zilei. Performanta uriasa pentru sase elevi din Romania la NASA

Sase liceeni de la Colegiul National Sfantul Sava, au castigat un concurs NASA la care au participat peste 3. 000 de echipe din toata lumea. Adolescentii au proiectat o navaplasata in spatiu,.

Vremuri grele pentru economia Romaniei: ce semnal transmite FMI

FMI nu are o prognoza optimista referitoare la economia din Romania. Fondul Monetar International are vesti proaste pentru oficialii de la Bucuresti. FMI a inrautatit prognoza de crestere economica pentru Romania. in luna octombrie a anului trecut estima o crestere economica de 3,4%, dar acum prognoza a fost revizuita in scadere, FMI anticipand un avans [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )