Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telekom mareste preturile: de cand o sa platesti mai mult

Playtech Playtech,
Telekom mareste preturile: de cand o sa platesti mai mult

Telekom a anuntat ca urmeaza majorarea preturilor. Deocamdata, operatorul sustine ca face asta pentru ca au crescut costurile. Telekom sustine ca mareste preturile ca urmare a cresterii. continuă pe Playtech

Video Nordul Spaniei a fost lovit de mai mult de 120 de incendii de vegetatie

Spania a fost lovita de mai mult de 120 de incendii de vegetatie in regiunile nordice din Asturias si Cantabria, unde temperaturile ridicate si vanturile puternice au generat flacari, iar anchetatorii cred ca multe dintre acestea ar fi fost aprinse in mod deliberat, relateaza agentia EFE, citata de Mediafax.

Carlos Ghosn va fi eliberat pe cautiune dupa mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan si Renault, Carlos Ghosn, va fi eliberat marti pe cautiune dupa ce a petrecut mai mult de trei luni intr-o inchisoare japoneza, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

Telekom Romania mareste preturile incepand cu 15 aprilie 2019

Telekom este nevoita sa majoreze tarifele serviciilor de comunicatii din portofoliul fix si mobil, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii .

Legumele care contin mai mult fier decat carnea

Fierul este un mineral estential pentru buna functionare a organismului si este implicat in multiple procese metabolice. Spanac- Legumele frunzoase, precum spanacul, contin foarte mult fier. Doar 3 c?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )