Libnet.ro
UNICEF

01:05

Video Nordul Spaniei a fost lovit de mai mult de 120 de incendii de vegetatie

Hotnews Hotnews,
 Video Nordul Spaniei a fost lovit de mai mult de 120 de incendii de vegetatie

Spania a fost lovita de mai mult de 120 de incendii de vegetatie in regiunile nordice din Asturias si Cantabria, unde temperaturile ridicate si vanturile puternice au generat flacari, iar anchetatorii cred ca multe dintre acestea ar fi fost aprinse in mod deliberat, relateaza agentia EFE, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Barbat accidentat mortal: a fost lovit de doua masini. inainte de impact victima cazuse pe sosea

Un accident mortal s-a petrecut vineri seara, in judetul Dambovita, in localitatea Odobesti: un barbat de 58 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini.

Barbat accidentat mortal: a fost lovit de doua masini. inainte de impact victima cazuse pe sosea

Un accident mortal s-a petrecut vineri seara, in judetul Dambovita, in localitatea Odobesti: un barbat de 58 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

Carlos Ghosn va fi eliberat pe cautiune dupa mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan si Renault, Carlos Ghosn, va fi eliberat marti pe cautiune dupa ce a petrecut mai mult de trei luni intr-o inchisoare japoneza, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

Corporate Report: O comparatie intre uriasii vazduhului, Airbus A380 si Boeing 747: care a fost cel mai bun?

Multi au crezut ca A380 urma sa fie calaul faimosului Jumbo Jet, Boeing 747. Doar ca oprirea programului A380 si vanzarile in crestere de Boeing 747 ca avion de marfa arata exact opusul. Dar cand ambele aeronave au fost in plina glorie, care a fost cea mai buna? A380 cu 800 de locuri incarcat la capacitate in cumplita configuratie doar cu clasa economica) sau 747 cel de cursa lunga cu cabina privata la bord?.

Faze tari: Cine confiscat pentru neplata taxelor si vndut la licitatie; Momentul n care zeci de nuntasi au sarit la bataie din cauza muzicii; Razbunarea vacii: un macelar a fost lovit cu piciorul n fata de o vaca moarta

Metoda bizara prin care o femeie a incercat sa atraga barbatii, cu mirosul vaginului. O femeie a incercat un parfum unic care sa o ajute sa atraga barbatii. Tanara a. Trenul care prinde 130 km/h. Yukon Striker este pe cale sa intre in Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai inalt, lung si rapid montagne russe din lume. Trenuletul groazei va fi.

Legumele care contin mai mult fier decat carnea

Fierul este un mineral estential pentru buna functionare a organismului si este implicat in multiple procese metabolice. Spanac- Legumele frunzoase, precum spanacul, contin foarte mult fier. Doar 3 c?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )