Libnet.ro
UNICEF

14:15

Veste dureroasa pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Nicio femeie nu isi doreste asa ceva

Playtech Playtech,
Veste dureroasa pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Nicio femeie nu isi doreste asa ceva

Din pacate, criza sanitara prin care trecem a schimbat cursul vietilor multora. Unele afaceri au foarte mult de pierdut, trusturile si-au dat peste cap grilele de televiziune, dar si unele vedete de la noi si-au schimbat total planurile. Nuntile vedetelor, amanate din cauza crizei sanitare Pandemia de coronavirus a fortat lucrurile si a schimbat traiectoria . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru Simona Halep. Ce se intampla cu nunta ei cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019, o relatie aflata asadar la inceput, dar care e traita la intensitate maxima de cei doi. Cei doi au planuit sa faca nunta anul acesta iar evenimentul ar fi trebuit sa fie fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si organizat conform tuturor traditiilor .

Dezavantajul imens pe care il va avea Simona Halep in fata adversarelor. Cum e defavorizata romanca

Calendarul sportiv a fost dat peste cap de criza epidemiologica cu care ne confruntam. in privinta tenisului, turnee importante din ATP sau WTA au fost amanate sau chiar anulate. O situatie in care Simona Halep va avea un dezavantaj imens in fata adversarelor. Dezavantajul imens pe care il va avea Simona Halep in fata adversarelor.

Simona Halep a acceptat provocarea momentului. A jonglat cu hartia igienica - VIDEO

Simona Halep a jonglat cu hartia igienica.

JO 2020: Simona Halep, singura jucatoare romana calificata daca regulile se vor pastra si competitia se va desfasura

Simona Halep, locul 2 WTA, este singura jucatoare romana sigura de prezenta la Jocurile Olimpice, la simplu, daca regulile de calificare nu se schimba si daca olimpiada de la Tokyo se va desfasura in perioada prevazuta, 24 iulie - 9 august. Turneul de tenis ar trebui sa inceapa la 25 iulie.

Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde o pregateste pe Al-Wasl, Laurentiu Reghecampf vine cu o veste buna pentru toti fanii FCSB. Antrenorul a anuntat ca vrea sa revina la formatia alaturi de care a cucerit doua titluri si o Supercupa a Romaniei. Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin Nu doar .

Veste buna pentru romani. Ce a anuntat acum ministrul Sanatatii, Victor Costache

Victor Costache vine cu o noua veste pentru romani. De data aceasta, ministrul sanatatii aduce in prim-plan un lucur imbucurator. Ce anunt a facut acesta? Victor Costache, veste buna pentru romani Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, majoritatea romanilor s-au temut doar de gandul care ar fi aratat mii si mii de bolnavi, .

Ministrul Economiei, veste buna pentru companii. in ce conditii ar putea primi 200.000 de euro de la stat

Extinderea epidemiei de coronavirus tulbura pietele financiare. Ca urmare a masurilor luate pentru a gestiona criza medicala, economia mondiala va suporta efecte ce nu vor trece neobservate. Tara noastra nu face exceptie. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca pierderile in economie vor fi foarte mari din cauza decretarii starii de urgenta in Romania, ca .

Veste trista pentru parintii care stau acasa cu cei mici! De ce vor primi mai putini bani in luna aprilie

Potrivit legii promulgate de presedintele Klaus Iohannis, parintii au dreptul sa stea acasa in perioada in care scolile si gradinitele sunt inchise in contextul prevenirii si combaterii coronavirusului, cat si in alte situatii in care unitatile de invatamant sunt inchise temporar. Care sunt prevederile proiectului de lege adoptat de presedinte Proiectul de legea fost adoptat .

Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial

A fost aanulat un festival care aducea pe scena, pe langa artisti, si doi oameni de media. Este vorba despre festivalul Awake, un festival la care urmau sa vina Andi Moisescu si Cabral. Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial Andi Moisescu, unul dintre juratii la Romanii au talent si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )