Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: Revine valul de canicula in toata tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: Revine valul de canicula in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile 19-21 august 2019). Dupa o scurta perioada in care valorile termice au scazut chiar si cu 10 grade Celsius, temperaturile vor creste din nou, iar valul de canicula va fi resimtit la nivelul intregii tari. Prognoza meteo ANM pentru perioada 19-21 august . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 16 18 august. Cum va fi vremea la munte si la mare

Specialistii de la Administratia Nationala de Metorologie au realizat prognoza meteo pentru weekend-ul cuprins intre 16 si 18 august. Ce valori termice se vor inregistra, dar si ce fenomene meteorologie se vor resimti, la sfarsit de saptamana, puteti afla din materialul urmator! Prognoza meteo, 16-18 august. Cum va fi vremea in tara Meterorologii anunta, ca .

Prognoza meteo ANM vineri, 16 august. Vreme instabila si averse, insotite de descarcari electrice

Prognoza meteo emisa de specialistii ANM pentru vineri, 16 august, anunta vreme racoroasa, instabila, cu averse, insotite de descarcari electrice in Carpatii de Curbura si Meridionali, in Transilvania, Oltenia, Muntenia si doar izolat in restul tarii. Prognoza meteo ANM vineri, 16 august Potrivit specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), vineri, 16 august, vremea .

Prognoza meteo ANM joi, 15 august. Vreme instabila in toata tara

Specialistii de la Amdinistratia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza meteo pentru ziua de joi, 15 august. Se pare ca in aproape toate regiunile se vor inregistra ploi torentiale si fenomene extreme precum: descarcari electrice si caderi de grindina. Iata prognoza pentru vremea in toata tara si in Bucuresti! Vremea in toata tara Specialistii de .

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarea luna. Cand vine toamna

ANM a prezentat prognoza meteo pentru urmatoarea luna. Potrivit estimarilor meteorologilor pentru saptamana 19. 2019, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice.

Prognoza meteo. Cand vine toamna in Romania, in ce zone loveste frigul si unde vor face ploile ravagii

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Duminica, cerul va fi variabil, cu unele innorari in special dupa-amiaza in centrul tarii si la munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat si prognoza pentru urmatoarea luna, estimari prinvind instalarea tomanei in tara noastra.

Prognoza meteo: Cand scapam de vremea rea. Unde se incalzeste si ce fenomene lovesc in septembrie

In trei sferturi din tara au aparut ploile si au scazut semnificativ temperaturile. Meteorologii vin cu vesti proaste pentru minivacanta de Sfanta Maria: va fi instabilitate atmosferica si precipitatii in aproape toate zonele din tara. Doar cei care merg la mare se vor bucura de vreme buna. in plus, meteorologii au emis prognoza pe o luna, iar vestile nu sunt deloc bune.

Santier in Piata Unirii pentru urmatoarele doua luni. Lucrarile incep vineri

Primaria Capitalei anunta ca vineri incep lucrarile de modificare geometrica a arterelor perimetrale din Piata Unirii pentru a fi create benzi pentru transportul public si pentru masini. Durata de executie este de doua luni. Organizarea de santier se va realiza cu afectarea minima a vecinatatilor cat si a circulatiei auto si pietonale, precizeaza sursa citata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )