Libnet.ro
UNICEF

07:00

Prognoza meteo, duminica, 22 decembrie: ANM anunta ploi in toata tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, duminica, 22 decembrie: ANM anunta ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 22 decembrie. Cerul va fi noros la nivelul intregii tari si va ploua pe regiuni extinse. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 8 si 17 grade Celsius. Prognoza meteo, duminica, 22 decembrie Pentru ziua de duminica, meteorologii anunta cer noros si ploaie in . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 decembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Cerul va fi mai mult noros, iar aria ploilor va cuprinde, treptat, cea mai mare parte a tarii. La munte, cu precadere la altitudini mari, in special in a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitatii mixte.

S-a castigat premiul cel mare la LOTO. Cine este castigatorul si care sunt numerele extrase duminica, 22 decembrie 2019 LIVE

Pentru tragerile speciale Loto de Caciun, Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri al categoriei I astfel: Loto 649 100. 000 de lei, Joker 50. 000 de lei, Loto 540 25. 000 lei. UPDATE: Duminica, 22 decembrie 2019, s-a castigat marele premiu la Loto 6 din 49. Premiul a fost de 22,954 milioane lei, adica peste .

Prognoza meteo, sambata, 21 decembrie: Vremea se schimba in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 21 decembrie. Meteorologii anunta ca doar in acest weekend se vor mai inregistra temperaturi peste media normala a acestei perioade, iar incepand de luni vremea se va raci. Ploile isi vor face aparitia in zonele joase, iar la altitudini de peste 1. 800 de metri .

Prognoza meteo, vineri, 23 decembrie. Cum va fi vremea, potrivit ultimelor vesti de la meteorologi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt conditiile meteo pentru ziua de vineri, 20 decembrie? Iata cum va fi vremea in toata tara! Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 decembrie Conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie, in Moldova, Muntenia si Oltenia, temperatura aerului va marca o .

Vremea se strica! ANM anunta ploi abundente in aproape toata tara

De luni, 23 decembrie 2019, se strica vremea. Vremea va fi in general inchisa si se va raci, iar temporar se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 decembrie. Vremea se schimba radical

Vremea va fi in general inchisa si se va raci, iar temporar se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, cu exceptia zonei de munte unde cu precadere la altitudini mari va ninge si se va depune strat nou de zapada.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimba radical

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat normele climatologice pentru ultima decada a lunii decembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 15 grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiuni.

Rezultate Loto 649 din 22 decembrie 2019. Care sunt numerele extrase

Duminica, 22 decembrie 2019, au loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 19 decembrie, s-au inregistrat 21. 967 de castiguri in valoare totala de 2. 125,71 lei.

HOROSCOP. Mesaje de la Fecioara Maria pentru zodii 22 decembrie 2019. Berbecii dau si primesc, Gemenii isi deschid inima

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 22 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna.

HOROSCOP 22 decembrie 2019. Berbecii primesc dragoste, Gemenii trebuie sa asculte

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 22 DECEMBRIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )