Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Playtech Playtech,
Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 . continuă pe Playtech

Suma colosala scoasa din buzunar de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali devine pentru prima data socru mic si scoate din buzunar o suma colosala pentru nunta fiicei sale, Teodora. La nunta Teodorei Becali cu Teodor Mihai Mincu, care va avea loc la Palatul.

Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta Theodorei. Ce a observat toata lumea la costumul lui

Distractie si voie buna la nunta Teodorei! Fiica lui Gigi Becali se marita azi, iar socrul mic nu putea sa se lase mai prejos si sa nu isi faca aparitia intr-o vestimentatie aparte. Cum s-a imbracat socrul mic? Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Mare petrecere, mare bairam in familia Becali! .

Gigi Becali, scene incredibile la nunta fetei sale. Cati bani le-a oferit chelnerilor. Mai rar asa bacsis

Ca intotdeauna, Becali a aruncat cu bani in stanga si-n dreapta. S-a aflat deja ca marele eveniment a costat in total 500. 000 de euro. Daca unii credeau ca valuta a incetat, banii au continuat sa curga si dupa ce cheltuielile de baza au fost facute. Chelnerii de la eveniment s-au putut bucura de un bacsis .

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? .

DigiSport: Fara precedent! Suma uriasa oferita de Gigi Becali la nunta fiicei sale

Gigi Becali 61 de ani) a fost in mare forma la nunta Theodorei cu Mihai Mincu, care a avut loc sambata noapte la Palatul Snagov. Latifundiarul din Pipera, care a monopolizat evenimentul pentru o ora, cand a cantat, nu s-a uitat la bani. Pe langa faptul ca toti cei 700 de invitati au avut parte de un meniu de cinci stele, Becali le-a pregatit mirilor si un cadou special.

Imagini cu scandalul de la poarta lui Gigi Becali in ziua nuntii fiicei sale. Care a fost mesajul transmis de multimilionar

UPDATE Barbatul care a provocat un scandal urias in fata portii lui Gigi Becali, chiar cu cateva ore inainte ca acesta sa-si duca fiica cea mare la altara fost ridicat. Individul a coborat dintr-o.

Scandal la poarta lui Gigi Becali in ziua nuntii fiicei sale. Un individ a incercat sa patrunda in locuinta din Pipera

Sarbatoare mare in familia unuia dintre cei mai cunoscuti multimilionari ai Romaniei. Fiica lui Gigi Becali si alesul inimii ei, Mihai Mincu, si-au unit destinele. La locuinta sa din Pipera a existat si un in.

Cat a costat rochia de mireasa a fetei lui Gigi Becali. Teodora a stralucit la bratul sotului

Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Acesta a inceput sa arunce cu valuta inca de la momentul in care a furat trupa preferata de muzicanti de la o alta nunta. Cum si familia actualului ginere al finantatorului FCSB este instarita, opulenta a fost la fiecare pas. Cat a costat rochia de mireasa a Teodorei? .

Ritualul sacru al machedonilor la nunta. Gigi Becali n-a uitat de el la nunta Teodorei.

Este mare bucurie in familia lui Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, are nunta, iar la eveniment participa invitati de seama, pentru care au fost pregatite meniuri cu patru feluri de mancare. Becali nu a uitat de traditiile familiei sale si a tinut sa fie respectate obiceiurile machedonilor la nunta. La nunta fiicei lui Gigi Becali .

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )