Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai murdare suprafete pe care le atingem in fiecare zi. Surpriza, toaletele nu sunt in top

Playtech Playtech,
Cele mai murdare suprafete pe care le atingem in fiecare zi. Surpriza, toaletele nu sunt in top

Zi de zii atingem milioane de bacterii de pe suprafete pe care le credem curate. Nu este de ajuns curatenia pe care cu totii o facem zi de zi cu ajutorul diverselor produse din supermarket-uri sau magazine specializate, pentru ca suntem oricum inconjurati la orice pas de microorganisme. Suprafete murdare pe care le atingem zi . continuă pe Playtech

Cele mai bune antrenamente fitness online VIDEO

Multi prefera sa faca sport acasa in loc sa mearga la sala, mai ales in aceasta perioada a pandemiei. Au insa nevoie de inspiratie, filmulete cu miscari pe care sa le poata reproduce. Iata aici cele mai bune antrenamente fitness online! .

Fritz, mesaj catre Gheorghita: Centrul Regional Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin, acest fapt a ridicat semne de intrebare

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a trimis o scrisoare catre coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghita, in care spune ca centrul regional din orasul de pe Bega a primit cele mai putine doze de vaccin si solicita mai multa predictibilitate si criterii imbunatatite de alocare a vaccinurilor.

Cadavrul unei balene uriase a fost descoperit in apropiere de Napoli. Este una dinte cele mai mari balene descoperite vreodata in regiune

Cadavrul unei balene despre care se crede ca este unul dintre cele mai mari gasite vreodata in Marea Mediterana a fost recuperat de pe coasta de sud a Italiei.

Romanii si-au portat peste 945.000 de numere de telefon anul trecut. RCSRDS a atras cele mai multe numere din alte retele

Romanii si-au portat peste 945. 000 de numere de telefon anul trecut, serviciu care permite sa-ti pastrezi numarul de telefon fix ori mobil atunci cand decizi sa-ti schimbi operatorul de telefonie, a anuntat miercuri Arbitrul telecom ANCOM). Operatorul care a atras cele mai multe numere din alte retele a fost RCSRDS, care a atras peste 377. 000 de numere de mobil si peste 34. 000 de numere de telefonie fixa. Vezi in articol ce numere au castigat prin portare ceilalti operatori de telefonie.

Discursul de adio al lui Donald Trump: Am facut ceea ce am venit sa facem. Am dus cele mai grele batalii VIDEO

Presedintele in exercitiu Donald Trump a declarat marti, in discursul sau de adio, ca a dus cele mai grele batalii in timpul mandatului sau si este mandru de ceea ce a realizat. Fara sa il nominalizeze macar o data de succesorul sau Joe Biden, Trump a sustinut ca se va ruga pentru succesul noii administratii care va fi inaugurata miercuri. Trump nu va participa la ceremonia de inaugurare din Washington DC in care presedintele ales Joe Biden va depune juramantul de credinta. Trump a fost pus sub acuzare, pentru a doua oara, din cauza violentelor de la Capitoliu si va fi judecat de Senat dupa ce va parasi Casa Alba. in cazul in care senatorii il vor condamna, Trump va avea interdictia de a mai detine functii publice, aminteste BBC News. Ultimele ore la Casa Alba: Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de fraudaJoe Biden: Ca sa ne vindecam, trebuie sa ne aducem aminte .

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Dr. Adrian Marinescu raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19. De ce imunitatea naturala nu imi da perioada de protectie pe care mi-o da un vaccin realizat in laborator?

De ce este important sa ne vaccinam? Cum functioneaza un vaccin? Exista vreun risc de alterare al ADN-ului uman? Dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase, a raspuns la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19, explicand contraindicatiile si reactiile adverse si ce diferente exista intre imunitatea naturala si cea obtinuta prin vaccin, in cadrul webinarului MedLife despre vaccinare.

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

Ministru al Justitiei si nu prea: Stelian Ion si-a delegat cele mai importante atributii secretarului de stat Alexandru Dimitriu, fost partener de la casa de avocatura Piperea Asociatii

Stelian Ion USR), ministrul Justitiei, si-a delegat cele mai importante atributii noului secretar de stat Alexandru Dimitriu PLUS). Dimitriu a devenit cunoscut opiniei publice dupa ce a fost ispita Cosminei.

UE aloca 47,5 miliarde euro pentru cele mai defavorizate persoane, pentru a depas807;i impactul pandemiei

UE aloca resurse adit807;ionale de 47,5 miliarde euro pentru cele mai defavorizate persoane, pentru a depas807;i impactul social si economic al pandemiei, anunta Comisia Europeana, intr-un comunicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )