Libnet.ro
UNICEF

22:45

UE aloca 47,5 miliarde euro pentru cele mai defavorizate persoane, pentru a depas807;i impactul pandemiei

Adevărul Adevărul,
UE aloca 47,5 miliarde euro pentru cele mai defavorizate persoane, pentru a depas807;i impactul pandemiei

UE aloca resurse adit807;ionale de 47,5 miliarde euro pentru cele mai defavorizate persoane, pentru a depas807;i impactul social si economic al pandemiei, anunta Comisia Europeana, intr-un comunicat. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: Fonduri suplimentare de 47,5 miliarde euro pentru redresarea celor mai defavorizate persoane in contextul pandemiei

Parlamentul European a votat propunerea Comisiei Europene de a furniza mai multe fonduri pentru sprijinirea celor mai defavorizate categorii sociale din Europa in vederea redresarii economice, in contextul pandemiei.

31 de companii, amendate cu 26,6 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale la licitatiile de cumparare a lemnului

Companiile eliminau concurenta dintre ele in cadrul licitatiilor pentru a adjudeca masa lemnoasa la cel mai mic pret posibil, de cele mai multe ori, in detrimentul statului care incasa mai putini bani, sustine Consiliul Concurentei, care a anuntat marti ca a amendat cu aproximativ 26,6 milioane de euro 31 de companii active pe piata comercializarii masei lemnoase din Romania. 13 companii au recunoscut incalcarea legii concurentei si au beneficiat de reduceri ale amenzilor. UPDATE marti, 14:10) Cum explica firma EGGER de ce a colaborat si a acceptat sa plateasca sanctiunea de 22,6 milioane de lei: Desi angajatii nostri nu au initiat ei insisi vreo incalcare a regulilor de concurenta, nici nu au oprit practicile in cauza.

Cele mai bune oferte din noul an sunt aici! Obtineti cheia de licenta Windows 10 gratis cu promotiile anului 2021!

Anul Nou este sinonim cu inceputuri noi, un moment minunat pentru a va bucura de cele mai bune oferte speciale si reduceri ale perioadei de dupa Sarbatori. Daca doriti sa oferiti computerului sau laptopului dumneavoastra o noua viata, puteti face acest lucru acum la un pret redus!.

Cele mai bune telefoane pentru jocuri in 2021

Smartphone-urile au inlocuit aproape in totalitate consolele portabile pentru jocuri si acest lucru s-a intamplat pe buna dreptate. Cele mai multe au ecrane excelente si capacitate mare de stocare, in timp ce.

Discursul de adio al lui Donald Trump: Am facut ceea ce am venit sa facem. Am dus cele mai grele batalii VIDEO

Presedintele in exercitiu Donald Trump a declarat marti, in discursul sau de adio, ca a dus cele mai grele batalii in timpul mandatului sau si este mandru de ceea ce a realizat. Fara sa il nominalizeze macar o data de succesorul sau Joe Biden, Trump a sustinut ca se va ruga pentru succesul noii administratii care va fi inaugurata miercuri. Trump nu va participa la ceremonia de inaugurare din Washington DC in care presedintele ales Joe Biden va depune juramantul de credinta. Trump a fost pus sub acuzare, pentru a doua oara, din cauza violentelor de la Capitoliu si va fi judecat de Senat dupa ce va parasi Casa Alba. in cazul in care senatorii il vor condamna, Trump va avea interdictia de a mai detine functii publice, aminteste BBC News. Ultimele ore la Casa Alba: Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de fraudaJoe Biden: Ca sa ne vindecam, trebuie sa ne aducem aminte .

Netflix si HBO, cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021

Netflix si HBO au primit cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021, iar serialele The Crown si Ozark au obtinut cel mai mare numar de selectii.

Cele mai bune antrenamente fitness online VIDEO

Multi prefera sa faca sport acasa in loc sa mearga la sala, mai ales in aceasta perioada a pandemiei. Au insa nevoie de inspiratie, filmulete cu miscari pe care sa le poata reproduce. Iata aici cele mai bune antrenamente fitness online! .

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Premiile Goya 2021 - Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas, cele mai multe nominalizari

Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas au primit cele mai multe nominalizari pentru gala de anul acesta a premiilor Goya, acordate de Academia spaniola de film.

Cele mai mari greseli pe care le facem atunci cand ne spalam pe dinti

Periajul zilnic al dintilor este foarte important pentru mentinerea sanatatii orale. Exista insa o serie de greseli pe care le putem face atunci cand ne spalam pe dinti. Greseli de multe ori involuntare care pe termen lung ne pot dauna. Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie care sunt acestea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )