Libnet.ro
UNICEF

11:45

Netflix, cel mai mare consumator de banda de download din lume

B1 B1,
Netflix, cel mai mare consumator de banda de download din lume

Netflix a intrecut Youtub si devine astfel cel mai mare consumator de banda de download din lume. Potrivit raportului Global Internet Phenomena, realizat de Sandvine, Netflix este responsabil de 15% din totalul. continuă pe B1

Cel mai mare spital de copii din tara isi propune DIGITALIZAREA COMPLETA: Asteptarea dupa stat trebuie sa se termine!

Desi pare ireal in Romania, un spital de copii se zbate si a reusit, pana acum, sa iasa din logica paguboasa a sistemului medical autohton. Dupa ce in vara acestui an unitatea a dezvoltat pe cont propriu.

CURS VALUTAR. Moneda europeana, cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Vineri, euro a urcat la4,6685 lei, cel mai mare nivel din 22 iunie, cand a fost4,6686 lei. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, a crescut de la.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6658 lei/euro, in urcare cu 0,13% fata de nivelul atins luni, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

Polonia vrea sa construiasca cel mai mare aeroport din Europa

Guvernul Poloniei are in plan constructia unui aeroport in valoare de 19 miliarde dolari in apropierea Varsoviei, pentru a demonstra importanta economica tot mai mare a tarii, dar criticii afirma ca proiectul nu este necesar si ca este prea costisitor, relateaza Bloomberg, conform news. ro.

Polonia vrea sa construiasca cel mai mare aeroport din Europa

Guvernul Poloniei are in plan constructia unui aeroport in valoare de 19 miliarde de dolari in apropierea Varsoviei, pentru a demonstra importanta economica tot mai mare a tarii, dar criticii afirma ca proiectul nu este necesar si ca este prea costisitor, relateaza Bloomberg.

Euro a continuat sa urce spre 4,67 lei, pana la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6685 lei/euro, in crestere usoara fata de nivelul atins joi, cel mai mare din 22 iunie pana in prezent.

Cel mai important regizor de teatru multimedia din Romnia monteaza Jurnal de Romnia. Timisoara la Teatrul German de Stat

Jurnal de Romania. Timisoara, cel mai nou spectacol al regizoarei Carmen Lidia Vidu, are premiera joi, 4 octombrie, la ora 19. 30, la Sala Mare a Teatrului German de Stat din Timisoara. Din distributia spectacolului din Timisoara fac parte actritele Ida Jarcsek-Gaza, Tatiana Sessler-Toami, Daniela Torok, Ioana Iacob, Olga Torok si Silvia Torok.

Germania are cea mai mare productie de vin din ultimii 20 de ani

Vara neobisnuit de calda cu care s-a confruntat Germania in acest an a provocat dificultati pentru multi fermieri, insa viticultorii germani nu au de ce sa se planga in conditiile in care se pregatesc pentru cea mai mare recolta de struguri de dupa 1999, informeaza AP.

Turcia: cel mai ridicat nivel al inflatiei din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

Reporterii emisiunii in Premiera despre aurul Romaniei, cel mai mare jaf din economie

Stam pe munti de aur, dar statul roman nu exploateaza niciun gram. Este realitatea unei Romanii care, in anii 90, se afla in topul clasamentelor mondiale, dupa mari puteri precum Canada sau Australia. Pasii.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )