Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gadgetul prin care iti controlezi computerul fara atingere: La ce este bun ControlAir [VIDEO]

Playtech Playtech,
Gadgetul prin care iti controlezi computerul fara atingere: La ce este bun ControlAir [VIDEO]

Chiar daca tastatura si touchpad-ul unui Mac sunt foarte confortabile, aplicatia ControlAir va permite sa va controlati sistemul cu OS X prin gesturi facute in aer. Indiferent cat de mult vor evolua comenzile vocale si alte metode de interactiune cu un PC, nimic nu se compara cu experienta interactiunii cu un computer folosind miscari de []. continuă pe Playtech

Ucraina: Parlamentul a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea filmelor rusesti produse dupa 1 ianuarie 2014

Parlamentul ucrainean a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea pe teritoriul Ucrainei a tuturor filmelor produse de studiouri rusesti sau de persoane fizice din Rusia dupa data de 1 ianuarie 2014,.

5 pacate zilnice care iti afecteaza sanatatea

Stim cu totii ca activitati precum fumatul, consumul de alcool, de grasimi, de sare, de zahar etc. nu merg mana in mana cu un stil de viata echilibrat. Exista insa si alte obiceiuri zilnice care cei de la Mail.

FOTO: O echipa de cercetatori din Manhattan lucreaza la un calculator care iti va incalzi locuinta

Cu totii am avut sau avem acasa desktop-uri vechi cu unitati centrale uriase, carcase de metal pline de fire si cooler-e care sa raceasca procesoarele. Pornind tocmai de la caldura emanata de procesele digitale de calcul ale placilor de baza ale desktop-urilor mai vechi sau mai noi,. o echipa de cercetatori din Manhattan au venit cu un nou concept de stocare si dispersie energetica, potrivit www. kickstarter. com.

Si pagubiti de stat, si tarati prin tribunale. Realitatea dureroasa prin care trec zece familii din Bucuresti

In Romania totul e posibil. Chiar si sa cumperi o casa de la stat, iar statul sa te acuze de rea credinta ca ai cumparat-o. Este realitatea dureroasa prin care trec 10 familii din centrul Capitalei. La.

5 moduri prin care poti ruina o relatie de cuplu

Lipsa comunicarii, teama coplesitoare de abandon sunt cateva dintre piedicile unei relatii armonioase. Iata si alte elemente care contribuie incet, dar sigur, la ruinarea unei relatii de cuplu.

9 moduri simple prin care poti sa-ti imbunatatesti functionarea ficatului

Ficatul este cel mai important organ al corpului cand este vorba despre digestia grasimii si a detoxifierii. Orice molecula de grasime pe care o mananci trebuie sa treaca prin ficat, insa daca acesta este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )