Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ucraina: Parlamentul a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea filmelor rusesti produse dupa 1 ianuarie 2014

B1 B1,
Ucraina: Parlamentul a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea filmelor rusesti produse dupa 1 ianuarie 2014

Parlamentul ucrainean a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea pe teritoriul Ucrainei a tuturor filmelor produse de studiouri rusesti sau de persoane fizice din Rusia dupa data de 1 ianuarie 2014,. continuă pe B1

Ucraina interzice difuzarea filmelor rusesi produse dupa 1 ianuarie 2014

Parlamentul ucrainean a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea pe teritoriul Ucrainei a tuturor filmelor produse de studiouri rusesti sau de persoane fizice din Rusia dupa data de 1 ianuarie 2014, informeaza hollywoodreporter. com.

Ucraina interzice difuzarea filmelor rusesti produse dupa 1 ianuarie 2014

Parlamentul ucrainean a adoptat o lege prin care este interzisa difuzarea pe teritoriul Ucrainei a tuturor filmelor produse de studiouri rusesti sau de persoane fizice din Rusia dupa data de 1 ianuarie 2014, informeaza hollywoodreporter. com.

Business B1 la zi: Google a lansat serviciul prin care pot fi trimisi bani online (VIDEO)

Google a lansat in Marea Britanie un serviciu prin care utilizatorii pot trimite bani unor prieteni sau cunostiinte folosind Gmail. Serviciul are la baza Wallet, aplicatia de plati folosita si pentru a cumpara de.

Sile Camataru, trimis in judecata, in dosarul in care este acuzat de proxenetism

Vasile Blint, cunoscut sub numele de Sile Camataru, a fost trimis in judecata, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alte persoane, ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 700 de euro pentru ca acestia sa intretina acte sexuale cu prostituate, informeaza Mediafax.

9 moduri simple prin care poti sa-ti imbunatatesti functionarea ficatului

Ficatul este cel mai important organ al corpului cand este vorba despre digestia grasimii si a detoxifierii. Orice molecula de grasime pe care o mananci trebuie sa treaca prin ficat, insa daca acesta este.

Si pagubiti de stat, si tarati prin tribunale. Realitatea dureroasa prin care trec zece familii din Bucuresti

In Romania totul e posibil. Chiar si sa cumperi o casa de la stat, iar statul sa te acuze de rea credinta ca ai cumparat-o. Este realitatea dureroasa prin care trec 10 familii din centrul Capitalei. La.

4 metode prin care sefii vostri v-ar putea face fericiti la job

Fericirea angajatilor este o preocupare tot mai intensa printre companiile din Romania, in special in multinationale. Iar cum un angajat fericit este mult mai productiv, sefii ar trebui sa tina cont de urmatoarele sugestii, facute de Simona Nicolaescu,.

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

5 moduri prin care poti ruina o relatie de cuplu

Lipsa comunicarii, teama coplesitoare de abandon sunt cateva dintre piedicile unei relatii armonioase. Iata si alte elemente care contribuie incet, dar sigur, la ruinarea unei relatii de cuplu.

Radu Mazare, audiat la DNA, intr-un dosar in care este cercetat pentru fapte penale. Primarul Constantei: Nu puteau sa imi aduca la cunostinta ceva bun (VIDEO)

PrimarulmunicipiuluiConstanta, Radu Mazare, este audiat, vineri, la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA), relateazaB1 TV. Edilul a fost citat la ora 13:00 la.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )