Libnet.ro
UNICEF

06:45

Atentie, soferi! Politia nu te mai poate amenda cand esti in trafic si esti oprit pentru acest control

Playtech Playtech,
Atentie, soferi! Politia nu te mai poate amenda cand esti in trafic si esti oprit pentru acest control

Ieri, pe 12 august, Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat pe site-ul institutiei, demararea unui proiect legislativ ce ar putea ajuta participantii la traficul rutier si, in acelasi timp, ar simplifica, intr-o maniera covarsitoare, viitoarele controale ale Politiei Rutiere. Autoritatea de Supraveghere Financiara doreste modificarea Normei nr. 202017 intr-un comunicat publicat ieri, Autoritatea de Supraveghere . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Amenda de 2.000 de lei pentru o greseala banala

Cod Rutier 2020. Din ce in ce mai multi soferi sunt nemultumiti pentru ca scot sume mari din buzunar pentru o greseala banala. Iata pentru ce poti primi amenzi care ajung si la 2. 000 de lei! Cod Rutier 2020. Greseala banala pentru care poti primi amenda Putini sunt soferii care au habar ca sunt obligati .

Tragedie pentru Alex Bodi. Doar Bianca Dragusanu il mai poate consola. Prima reactie

Dupa ce Bianca Dragusanu anunta divortul de Alex Bodi, toata presa a incercat sa intoarca pe toate fetele decizia divei, iar acum Bianca Dragusanu a dat vestea cea mare, si anume ca se va recasatoricu Alex Bodi. Anuntul a fost facut de catre frumoasa roscata in direct la TV. Alex Bodi in doliu, dupa decesul .

Business report: Vom vedea un varf de Sfanta Maria si la noi, si la bulgari. Salariile bugetarilor, dublate in ultimii cinci ani. Ce autoturisme prefera hotii in 2020. Viitorul nu mai poate fi prezis. Lege si tocmeala

Vom vedea varf de Sfanta Maria si la noi, si la bulgari * Radiografia economiei in trimestrul al doilea in 10 indicatori cheie * Cine va primi mai multi bani la rectificarea bugetara * Pensiile de serviciu in primul semestru * Ce autoturisme prefera hotii in 2020 * Viitorul nu mai poate fi prezis. Premiile merg la cei pregatiti * Lege si tocmeala * Oktoberfest nu se mai tine in Bavaria, ci in China * Consumatorii de gaze ar putea suporta un nou cost in facturi * Duelul profitabilitatii bancare China-SUA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )