Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Amenda de 2.000 de lei pentru o greseala banala

Playtech Playtech,
Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Amenda de 2.000 de lei pentru o greseala banala

Cod Rutier 2020. Din ce in ce mai multi soferi sunt nemultumiti pentru ca scot sume mari din buzunar pentru o greseala banala. Iata pentru ce poti primi amenzi care ajung si la 2. 000 de lei! Cod Rutier 2020. Greseala banala pentru care poti primi amenda Putini sunt soferii care au habar ca sunt obligati . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Se schimba varsta la care iti poti lua permisul. Toti soferii trebuie sa afle

Daca un proiect de modificare a Codului Rutier va intra in vigoare, varsta minima pentru anumite tipuri de permise auto ar putea fi scazuta. Se schimba varsta la care poti lua permisul. Ce trebuie sa stie toti soferii Un proiect de modificare a Codului Rutier, lansat in dezbatere publica de Ministerul de Interne, prin care .

Atentie, soferi. Amenzi de 2900 de lei daca faci acest gest in trafic. Greseala pe care o fac aproape toti la volan

Toti soferii din Romania trebuie sa stie ca ii paste o amenda colosala, daca arunca resturi din masina! Chiar si daca nu este vazut de un agent de politie, soferul poate fi vazut pe camerele de supraveghere si poate primi amenda acasa, prin posta! Amenzi de 2900 de lei daca arunci chistocul pe geam Codul .

Atentie, soferi. Reguli noi in trafic: noua lege intra in vigoare in luna august

Incepand cu data de 20 august 2020, Regulamentul European va fi modificat in privinta perioadelor de repaus de catre soferii transportatorilor rutieri. Trebuie retinut ca aceasta reglementare se va aplica in toate statele membre ale Uniunii Europene, iar pentru aplicarea ei nu este necesara o transpunere a acesteia prin lege sau ordonanta. Atentie, soferi. Reguli .

Atentie, soferi. Cum ti se poate lua permisul in Romania. Din ce motiv stupid sta un sofer o luna fara masina

Cum s-a trezit un roman cu dosar penal dupa ce si-a clatit gura cu apa de gura Listerine. Desi alcoolemia acestuia a fost 0% in sange, tanarul asteapta de 5 saptamani sa-si recapete permisul. Din ce motiv stupid ti se poate lua permisul de conducere in Romania intamplare mai putin obisnuita a unui tanar oradean .

Horoscopul zilei, duminica, 9 august 2020. Anturaj cu probleme pentru lei

Astrologii vin in ajutorul tau si iti spun ce ti-au rezervat astrele pentru duminca, 9 august 2020. Leii vor avea probleme mari din cauza anturajului nepotrivit. Horoscop duminca 5 august Horoscop BERBEC Niste probleme mai vechi te dau peste cap si trebuie sa cauti ajutor pentru a le rezolva. Asculta sfaturile unei persoane apropiate pentru .

Amenda de 100.000 de lei pentru proprietarii unui incinetator de deseuri din Slatina care nu au permis echipei Garzii de Mediu sa intre pentru control

Proprietarii unui incinerator de deseuri din Slatina au refuzat accesul echipei de la Garda de Mediu care sosise in control tocmai pentru a verifica daca acolo se incalca legislatia in domeniu, iar pentru acest lucru au fost amendati cu 100. 000 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )