Libnet.ro
UNICEF

18:30

incalzirea globala continua sa fie un mit pentru Donald Trump: noile declaratii te vor ofensa la culme

Playtech Playtech,
incalzirea globala continua sa fie un mit pentru Donald Trump: noile declaratii te vor ofensa la culme

Donald Trump a atestat de mai multe ori ca nu crede in incalzirea globala, iar noile afirmatii pe marginea subiectului nu te incarca de speranta. Peste 99% dintre cercetatorii de pe. continuă pe Playtech

DONALD TRUMP DESPRE RAZBOIUL COMERCIAL: Beijing-ul este gata sa revina la masa negocierilor

Presedintele american a declarat ieri ca oficiali chinezi au contactat telefonic reprezentanti ai comertului din Statele Unite pentru a relua tratativele in vederea transarii disputei comerciale Presedintele american Donald Trump a declarat ieri ca Beijing-ul este pregatit sa revina la masa negocierilor si ca Statele Unite si China vor incepe sa poarte discutii foarte serioase legate de disputa comerciala dintre cele doua puteri economice, relateaza CNBC.

Mediastandard.ro: Donald Trump a facut un nou numar record de afirmatii false

Presedintele SUA, Donald Trump, a facut 84 de afirmatii false in urma cu doua saptamani. Aceasta este concluzia celor de la CNN, care au conchis ca numarul informatiilor false furnizate de Trump depaseste cu mult media afirmatiilor de acest fel facute in ultimele sase saptamani. Una dintre cele mai grave afirmatii false facute de Trump tine de alegerile din 2016 si de gigantul tehnologic, Google.

Donald Trump vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare. Ce propunere a facut la o intalnire de securitate nationala

In cadrul unei intalniri de securitate nationala, Donald Trump, presedintele SUA, ar fi sugerat ca vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare. Care a fost propunerea liderului de stat? Donald Trump vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare Potrivit unor surse citate de publicatia americana Axios, liderul american si-ar fi expus teoria despre .

inca un republican se va confrunta cu Donald Trump in alegerile primare pentru prezidentialele din 2020

Republicanul american Joe Walsh sustine ca va candida in alegerile primare impotriva actualului presedinte american, pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2020, deoarece Donald Trump este un copil. Walsh devine astfel, la ora actuala, al doilea contracandidat al acestuia, scrie Agerpres, citand AFP.

Donald Trump il asigura pe Boris Johnson in privinta comertului de dupa Brexit si il lauda: Este omul potrivit (FOTO, VIDEO)

Statele Unite si Marea Britanie vor avea cel mai mare acord comercial de pana acum, iar Boris Johnson este omul potrivit pentru a trataproblema Brexitului, a precizat, duminica, Donald Trump, citat de.

Summitul G7: Donald Trump a aterizat in Franta

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a aterizat in Franta pentru un summit G7 plin de tensiuni.

VIDEO Donald Trump a sosit in Franta pentru summitul G7

Presedintele american Donald Trump a sosit sambata in Franta pentru un summit G7 ce se anunta tensionat si a carui desfasurare ar putea-o tulbura din nou, dupa ce vineri a lansat o noua serie de tweeturi de amenintare privind comertul international si taxarea gigantilor digitali americani in Franta. Sambata incep lucrarile summitului G7 la Biarritz. Vezi principalele teme care vor fi discutate.

Presedintele Donald Trump va comemora in Varsovia 80 de ani de la cel de-al doilea Razboi Mondial

Donald Trump asteptat in Polonia pe 31 august. in timpul sederii sale va participa la comemorarea a .

Donald Trump anticipeaza un acord cu Beijingul, dupa gesturi pozitive facute de acesta; Wall Street a reactionat pozitiv

Presedintele american Donald Trump a anticipat luni un acord comercial cu China, dupa gesturi pozitive din partea Beijingului, calmand pietele globale care au fost agitate de noile tarife anuntate in ultimele zile de cele mai mari doua economii ale lumii, transmite Reuters.

Donald Trump anticipeaza un acord cu Beijingul

Presedintele american Donald Trump a anticipat luni un acord comercial cu China, dupa gesturi pozitive din partea Beijingului, calmand pietele globale care au fost agitate de noile tarife anuntate in ultimele zile de cele mai mari doua economii ale lumii, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )