Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Donald Trump a sosit in Franta pentru summitul G7

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump a sosit in Franta pentru summitul G7

Presedintele american Donald Trump a sosit sambata in Franta pentru un summit G7 ce se anunta tensionat si a carui desfasurare ar putea-o tulbura din nou, dupa ce vineri a lansat o noua serie de tweeturi de amenintare privind comertul international si taxarea gigantilor digitali americani in Franta. Sambata incep lucrarile summitului G7 la Biarritz. Vezi principalele teme care vor fi discutate. continuă pe Hotnews

Summitul G7: Donald Trump a aterizat in Franta

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a aterizat in Franta pentru un summit G7 plin de tensiuni.

Donald Trump afirma ca a trebuit sa se infrunte cu China

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a afirmat ca a fost nevoit sa se infrunte cu China cu pr.

Care sunt concluziile principale ce pot fi trase in urma intalnirii dintre Klaus Iohannis si Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Marti, presedintele Klaus Iohannis a avut o noua intalnire cu omologul sau american, Donald Trump, in cadrul careia s-adiscutat o gama destul de variata de probleme de natura militara, economica sau.

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce .

Mihai Gadea: Presedintele SUA a alocat un timp dublu acestei intalniri. Donald Trump vrea mai multe investitii americane in Romania

Mihai Gadea, prezent la Casa Alba in contextul intalnirii dintre cei doi presedinti Donald Trump si Klaus Iohannis)considera ca presedintele Donald Trump a aratat un respect veritabil lui Klaus.

VANZAREA GROENLANDEI: Donald Trump isi anuleaza intrevederea cu premierul danez

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca si-a amanat intrevederea cu Mette Frederiksen prevazuta pentru inceputul lui septembrie, in conditiile in care premierul danez nu manifesta interes pentru o eventuala achizitionare de catre Trump a Groenlandei, teritoriu autonom ce apartine Danemarcei, informeaza AFP.

Donald Trump s-a autoproclamat Cel Ales pentru a purta razboiul comercial cu China

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, ca este Cel Ales pentru a purta razboiul comercial cu China, transmite BBC. Asta nu este razboiul meu comercial, este un razboi comercial care ar fi.

Donald Trump se declara cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China

Presedintele american Donald Trump s-a declarat miercuri cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China, el aparand astfel actiunile administratiei sale, relateaza CNBC.

Imagini impresionante: Casa Alba a dedicat un material video special pentru intrevederea dintre Klaus Iohannis si Donald Trump (VIDEO)

Casa Alba a realizat un material video special in care prezinta primirea de catre Donald Trump a presedintelui roman Klaus Iohannis la resedinta oficiala a presedintiei americane. Imagini impresionante:.

Donald Trump a avut cuvinte de lauda la adresa romanilor: Romanii sunt foarte talentati, noi cumparam, ei cumpara!

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump au adoptat o declaratie comuna de intarire a parteneriatului strategic dintre cele doua tari. Printre subiectele care se r.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )