Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai rar Samsung: Galaxy Note 7 inca e activ undeva in lume

Playtech Playtech,
Cel mai rar Samsung: Galaxy Note 7 inca e activ undeva in lume

Samsung Galaxy Note 7 a fost telefonul de cosmar pentru producator, dar mai ales pentru unii utilizatori. Aproape doi ani mai tarziu, inca mai sunt cateva modele libere. in septembrie 2016, au fost consemnate primele incidente in care un Samsung Galaxy Note 7 a luat foc din senin. in aproape doua saptamani erau deja mai []. continuă pe Playtech

Acesta va fi cel mai scump Samsung Galaxy Note 9

Un Samsung cu pret de 1. 000 de dolari e o noutate. Samsung Galaxy Note 9 va fi insa si mai scump, iar acum avem o idee despre ce inseamna asta. Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pe 9 august si pana acum avem cateva confirmari. Bateria va fi de 4. 000 mAh, scannerul de amprenta [].

Cel mai scump Samsung Galaxy Note 9 va costa mai mult decat iPhone X

Un Samsung cu pret de 1. 000 de dolari e o noutate. Samsung Galaxy Note 9va fi insa si mai scump, iar acum avem o idee despre ce inseamna asta. Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pe 9 august si pana acum avem cateva confirmari. Bateria va fi de 4. 000 mAh, scannerul de amprenta va fi sub [].

Ti-ai putea cumpara un Samsung Galaxy Note 9 mai repede ca de obicei

Samsung Galaxy Note 9 mai are destul de putin pana sa fie dezvaluit, iar intrarea in magazine s-ar putea face mai repede ca de obicei. Samsung se grabeste. O face inca de acum vreun an, odata cu lansarea lui Galaxy S8, iar trendul continua si ar putea sa afecteze chiar si lansarea lui S10. Pe [].

Samsung Galaxy Note 9 apare in noi imagini neoficiale

Samsung Galaxy Note 9 a fost dezvaluit din nou, in alte imagini pe internet, iar acestea iti ofera mai multe detalii despre viitorul telefon. Mai e putin pana la lansarea oficiala a lui Samsung Galaxy Note 9 si, prin urmare, imaginile cu noul telefon distribuite pe internet se apropie tot mai mult de realitate si [].

De ce chiar vei folosi stylusul care vine cu Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note s-a remarcat mereu cu un S Pen mai mult sau mai putin util. in 2018, chiar va fi bun si ar trebui sa nu-l pierzi. Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial pe 9 august. intre timp, au aparut imagini mai bune cu telefonul, dar si o lista cu optiuni pe [].

Bateria imensa din Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmata

Ne apropiem de lansarea oficiala a celui mai nou smartphone al Samsung si zvonurile aparute pana acum incep sa fie confirmate. Aceasta confirmare ar trebui sa te bucure. Agentia de telecomunicatii din Brazilia a confirmat faptul ca Samsung Galaxy Note 9 va avea o materie imensa. Documentul de certificare al agentiei nu dezvaluie prea multe [].

Samsung Galaxy Note 9 apare in toata splendoarea intr-un video

Samsung Galaxy Note 9 este foarte aproape de lansare, asa ca avem ocazia sa vedem un telefon complet, impachetat in cutia originala. Daca in cazul unor fotografii sau al unor imagini render putem vorbi despre simple creatii ale fanilor, care ar putea fi neconforme cu realitatea, cand ai de-a face cu telefonul in carne si [].

Samsung ar putea anula seria Galaxy Note dupa lansarea din 2018

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat in mai putin de-o luna. Totusi, acesta ar putea fi si ultimul model din serie, daca este confirmata o informatie neoficiala. Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat in prima jumatate a lui august. Daca sunt confirmate informatii neoficiale obtinute de-o publicatie din Coreea de Sud, acest model [].

Xiaomi are cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor

Xiaomi lucreaza simultan la o serie stufoasa de aparate. Pe parcursul ultimelor saptamani, am oferit detalii despre cele mai importante dintre ele. in schimb, este prima oara cand aflam informatii despre Xiaomi Pocophone F1 si s-ar putea sa fie cel mai interesant dintre toate. Chinezii de la Xiaomi au venit la inaintare in ultimii ani [].

Cel mai mare investitor in titluri de stat din lume: Urmatoarea recesiune are loc in urmatorii 3-5 ani. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos!

SUA va intra cel mai probabil in recesiune in urmatorii 3-5 ani, efectul de contagiune urmand sa se simta puternic la nivelul economiilor si pietelor financiare globale, considera analistii Pimco , compania americana care administreaza active de 1,77.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )