Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai mare investitor in titluri de stat din lume: Urmatoarea recesiune are loc in urmatorii 3-5 ani. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare investitor in titluri de stat din lume: Urmatoarea recesiune are loc in urmatorii 3-5 ani. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos!

SUA va intra cel mai probabil in recesiune in urmatorii 3-5 ani, efectul de contagiune urmand sa se simta puternic la nivelul economiilor si pietelor financiare globale, considera analistii Pimco , compania americana care administreaza active de 1,77. continuă pe Wall-Street Ro

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Este nevazator si va folosi doar GPS-ul pentru a traversa cel mai mare desert de sare din lume

De meserie profesor, Albar Tessier petrece majoritatea timpului predand copiilor nevazatori din Franta. insa pentru timpul sau liber, Tessier si-a ales o provocare ce ar pune pe ganduri orice amator de concedii in strainatate.

incepe cel mai mare SHOW RAZBOINIC al verii: Sapte sportivi intra in ULTIMUL TRIB si vor lupta in Madagascar pentru 100.000 de euro! (FOTO)

Sapte sportivi intra in Ultimul Trib si vor lupta in Madagascar pentru un premiu in valoare de 100. 000 de euro. Dupa tribul format din oameni de rand, este randul sportivilor sa stranga randurile.

Tragedie! S-a RUPT cel mai mare baraj: Zeci de MORTI si sute de persoane disparute. 5 MILIARDE de metri cubi de apa, deversate (VIDEO)

Un baraj hidroenergetic din Laos s-a prabusit, deversand cinci miliarde de metri cubi de apa in zona adiacenta. in urma catastrofei sute de persoane sunt date disparute si multi oameni au murit Sase sate.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

LOVITURA in cel mai mare scandal de CORUPTIE: Cosmar pentru un important PREMIER european

Cosmarul premierul maltez Joseph Muscat implicat in scandalul Panama Papers a luat sfarsit dupa ce o ancheta a autoritatilor a ajuns la concluzia ca familia sa nu are nicio legatura cu o companie din.

Romania a avut cel mai mic pret la energie din regiune

Pretul energiei electrice pe bursa din Romania a fost sambata cel mai mic dintre pietele cu care tara noastra este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului pietei, OPCOM. Astfel,.

Cel mai mare proces modern pentru VRAJITORIE: 8 persoane CONDAMNATE LA MOARTE si alte 88 la inchisoare pe viata! Detalii iNFIORATOARE

Opt persoane au fost condamnate la moarte si 88 la inchisoare pe viata in Papua Noua Guinee pentru linsarea a sapte vrajitori, printre care si doi copii, anunta AFP, citata de Hotnews. Crimele au fost.

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )