Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine e angajatul Yahoo care a spart 6.000 de conturi si de ce a facut-o

Playtech Playtech,
Cine e angajatul Yahoo care a spart 6.000 de conturi si de ce a facut-o

Un fost angajat al companiai Yahoo care a spart conturile a mii de utilizatori da acum detalii despre felul in care a actionat. Acesta si-a recunoscut fapta luni, 30 septembrie, in fata. continuă pe Playtech

Cine era barbatul care a fost ucis in Piata Constitutiei, la cativa metri de sediul SRI. Reglare de conturi in stil mafiot?

Crima din Piata Constitutiei a socat o tara intreaga. Un barbat a murit recent la doar cativa metri de sediul SRI, iar altii au fost raniti in bataia extrem de violenta cu sabii si bate. Scenele de groaza au avut loc in cursul noptii trecute. Cine este victima si in ce imprejurari s-a petrecut totul? .

Cine este femeia care ar fi putut sa-l faca tata pe Mihai Constantinescu. A ramas insarcinata, insa nu a pastrat copilul

Mihai Constantinescu ar fi putut sa fie chiar si bunic la ora aceasta, dar, din pacate, soarta i-a dictat altfel lucrurile. Cunoscutul artist a fost pe cale sa devina tata inca din tinerete, dar partenera sa de atunci nu a pastrat copilul. Cine este femeia care i-ar fi putut darui un copil care ar fi .

Cine sunt vedetele care au trecut de la Antena 1 la Pro TV si invers

Plecarile din Pro Tv par ca nu se mai sfarseasca. O noua vedeta a semnat un contract de cateva mii de euro cu trustul concurent. Pro TV trece printr-o petrioada de schimbari. Mai multi oameni din conducerea postului dar si vedete au plecat si au dar curs altor oferte la Antena 1. Ce vedete au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )