Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine este femeia care ar fi putut sa-l faca tata pe Mihai Constantinescu. A ramas insarcinata, insa nu a pastrat copilul

Playtech Playtech,
Cine este femeia care ar fi putut sa-l faca tata pe Mihai Constantinescu. A ramas insarcinata, insa nu a pastrat copilul

Mihai Constantinescu ar fi putut sa fie chiar si bunic la ora aceasta, dar, din pacate, soarta i-a dictat altfel lucrurile. Cunoscutul artist a fost pe cale sa devina tata inca din tinerete, dar partenera sa de atunci nu a pastrat copilul. Cine este femeia care i-ar fi putut darui un copil care ar fi . continuă pe Playtech

BOMBA MONDENA! O alta blonda celebra i-a furat inima lui Brad Pitt! Cine este femeia care il face fericit pe celebrul actor (FOTO)

Brad Pitt este indragostit din nou! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU ANI DE CAND A FOST BAGAT iN COMA GALERIE.

SOC MONDEN! Cheloo, PRINS iN FAPT cu BOMBA-SEXY! Cine e BLONDINA care l-a facut sa regrete versurile MISOGINE (FOTO)

Cheloo are o noua iubita! Greu de impresionat de obicei, cantaretuls-a lasat totusi cucerit de o tanara blonda.

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

Cine era barbatul care a fost ucis in Piata Constitutiei, la cativa metri de sediul SRI. Reglare de conturi in stil mafiot?

Crima din Piata Constitutiei a socat o tara intreaga. Un barbat a murit recent la doar cativa metri de sediul SRI, iar altii au fost raniti in bataia extrem de violenta cu sabii si bate. Scenele de groaza au avut loc in cursul noptii trecute. Cine este victima si in ce imprejurari s-a petrecut totul? .

Cine sunt vedetele care au trecut de la Antena 1 la Pro TV si invers

Plecarile din Pro Tv par ca nu se mai sfarseasca. O noua vedeta a semnat un contract de cateva mii de euro cu trustul concurent. Pro TV trece printr-o petrioada de schimbari. Mai multi oameni din conducerea postului dar si vedete au plecat si au dar curs altor oferte la Antena 1. Ce vedete au .

Alex Dima iubeste din nou. Cine este noua iubita! Reporterul PRO TV si-a refacut viata, dupa ce sotia i-a murit de cancer

Alex Dima pare sa fi trecut peste drama care i-a marcat viata pentru mult timp. Dupa ce sotia i-a murit de cancer si a trecut printr-o perioada foarte grea, jurnalistul de la Pro TV si-a refacut viata. Are o noua iubita si se bucura de fetita lui, care creste mare. Alex Dima a vorbit despre .

Victor Slav A FOST PRINS: EA este cea care I-A FURAT INIMA! Noua lui iubita este...

Victor Slav este un parinte responsabil, chiar daca recent a fost implicat intr-un scandal privind consumul de droguri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )