Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utilizatorii Facebook isi vor putea transfera pozele si clipurile video pe Google Photos

Antena3 Antena3,
Utilizatorii Facebook isi vor putea transfera pozele si clipurile video pe Google Photos

Schimbare importanta pentru utilizatorii Facebook. De acum isi pot transfera fotografiile si filmarile postate de pe reteaua sociala pe Google Photos. continuă pe Antena3

Utilizatorii Facebook isi pot transfera pozele pe Google Photos

Functia de transfer al fotografiilor si filmarilor postate pe Facebook este acum disponibila la nivel global si permite copierea acestora pe Google Photos.

Se dau bani pentru parinti! Cum vor putea beneficia de acest ajutor si ce conditii trebuie sa indeplineasca

O noua legea intrat in vigoare, duminica, conform careia parintii vor putea sa ceara bani de la primarie pentru bona, dar numai daca au copiimici. Pentru acest ajutor financiar.

Romanii vor putea calatori in Cehia fara restrictii incepand cu data de 15 iunie

Cetatenii din Cehia vor putea parasi tara incepand din 15 iunie fara sa mai fie nevoiti sa prezinte la intoarcere dovada unui test negativ de coronavirus.

Alexandru Rafila explica cele doua categorii de asimptomatici. Unii dintre acestia vor putea fi externati chiar daca raman pozitivi la testele de coronavirus

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24, care sunt cele doua categorii de persoane infectate cu Covid-19 dar asimptomatice, ce se intampla cu fiecare categorie si cum vor reveni aceste persoane in familie si, implicit, in societate.

Minerii ameninta ca isi vor apara locurile de munca. Declaratia lui Orban care i-a provocat

Minerii sustin ca vor ramane fara locuri de munca, dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca doreste trecerea de pe carbune pe gaz a Complexului Energetic Oltenia.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )