Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un asistent medical din Constanta a murit la o zi dupa ce si-a facut vaccinul anti-Covid-19. Ce simptome a avut

Playtech Playtech,
Un asistent medical din Constanta a murit la o zi dupa ce si-a facut vaccinul anti-Covid-19. Ce simptome a avut

Doliu in lumea medicala, dupa ce un asistent medical din Constanta a decedat la scurt timp dupa ce fusese vaccinat anti-Covid-19. Imediat cum a simtit ca ii este rau, barbatul a chemat o ambulanta pentru a fi transportat la spital. Ce stari de rau a avut Coincidenta sau nu, un asistent medical si-a pierdut viata . continuă pe Playtech

O asistenta a murit dupa ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a intamplat totul

O asistenta a murit la scurt timp dupa ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a intamplat totul, cititi in articolul de mai jos. O asistenta a decedat a doua zi dupa ce a fost vaccinata anti-COVID. Familia asteapta autopsia O asistenta din Portugalia a murit la doua zile dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19. O asistenta .

Cine este femeia care a murit dupa ce a fost impuscata in timpul protestelor violente din SUA. Ce mesaj transmisese cu putin timp inainte de tragedie

Femeia care a fost impuscata fatal in timp ce sustinatorii lui Donald Trump au asaltat miercuri Capitolul SUA se numeste Ashli Babbitt, un sustinator puternic al presedintelui care a slujit in Fortele Aeriene ale Statelor Unite. Cum a ajuns sa fie impuscata de catre politisti Femeia care a murit miercuri, dupa ce a fost impuscata .

Un asistent din Constanta, vaccinat anti-COVID luni, a murit in noaptea de marti spre miercuri

Un asistent medical din judetul Constanta a murit la scurt timp dupa ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID. Barbatul a fost vaccinat luni, iar in noaptea de marti spre miercuri barbatul si-a pierdut viata.

Un barbat din Constanta a murit in timpul examenului pentru permisul de conducere

Un barbat din Constanta a murit, astazi, chiar in timpul examenului pentru permisul de conducere. Aflat la volanul unui autoturism, cu un politist in dreapta, barbatului i s-a facut rau si a murit.

Secretul tineretii Irinei Loghin. Ce aliment a scos din dieta, de fapt: Am facut o intoxicatie mare

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara, dar si una dintre cele mai ravnite. Daca in tinerete frangea inimile tuturor barbatilor din jur, astazi pune pe jar reprezentantele sexului frumos, datorita infatisarii sale, artista aratand mult mai tanara de 81 de ani. De acum, interesul doamnelor poate fi mutat pe .

Momentul in care vicepresedintele SUA, Mike Pence, este evacuat din cladirea Capitolului, dupa ce sustinatorii lui Donald Trump au inceput revolta

Imaginile cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, surprinse in momentul in care a fost evacuat dupa ce mai multi manifestanti pro-Trump au fortat intrarea in cladirea Congresului american au fost distribuite masiv.

30 de romani vor fi deportati din Marea Britanie dupa Brexit, desi lockdown-ul interfereaza cu aceasta decizie

Ministerul de Interne britanic a anuntat ca va continua procedurile de deportare a mai multor cetateni romani si polonezi dupa Brexit, in ciuda faptului ca noile masuri de lockdown interfereaza cu aceasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )